Muntatge d'Iñaki Urdangarin seriós amb les mans a la barbeta, Ainhoa Armentia seria amb un mocador blau al coll, diners i un interrogant vermell

GENT

Ainhoa Armentia, assenyalada després de sortir què fa Iñaki Urdangarin amb els diners

L'actual parella d'Iñaki Urdangarin al punt de mira pel que fa l'exjugador d'handbol amb els diners

Iñaki Urdangarin és des del mes de desembre passat un home lliure. El ja exmarit de la infanta Cristina continua fent passos en la seva relació amb l'advocada Ainhoa Armentia, amb qui podria contraure matrimoni. Mentrestant, la parella segueix amb el seu dia a dia, una realitat en què l'Ainhoa és qüestionada per com gestiona l'Iñaki els seus diners.

A falta del comunicat oficial, la notícia del divorci va arribar de manera oficiosa a finals del mes de gener. La filla dels reis emèrits posava punt final de manera legal a un matrimoni que va acabar d'una manera que pocs podien esperar. Després de 26 anys de matrimoni i quatre fills en comú, els exducs de Palma formalitzaven la seva ruptura, una firma que semblava que no arribaria mai.

Iñaki Urdangarin, en què gasta els seus diners

Pel que fa a les condicions en què s'ha produït la rúbrica, són moltes les especulacions sobre això. El més lògic és pensar que, com qualsevol altra parella anònima, un dels cònjuges sol demanar una compensació o pensió compensatòria perquè sempre hi ha desigualtats. A més, cal recordar que l'Iñaki va passar per la presó i com recordava la Pilar Vidal "és l'únic que ha pagat per allò".

La seva estada a la presó li ha tancat les portes del mercat laboral, i per això podria haver rebut una pensió compensatòria que hauria quedat registrada en els termes del divorci.

Muntatge amb la infanta Cristina seriosa amb els cabells recollits i Iñaki Urdangarin amb les celles cap amunt
Iñaki Urdangarin n'ha sortit beneficiat econòmicament amb el seu divorci de la infanta Cristina | e-noticies.cat, Europa Press

El periodista Juan Luis Galiacho va revelar que l'Iñaki Urdangarin va rebre un dels dos milions d'euros sol·licitats com a indemnització pel llibre que li van demanar escriure i al qual va renunciar. També es va parlar d'un sou vitalici de diversos milers d'euros mensuals, però que sembla que l'exjugador d'handbol finalment no el cobrarà.

Sigui com sigui, l'exduc de Palma tindria via lliure per gastar els diners que té disponible amb la seva parella actual, Ainhoa Armentia. Una situació que permetrà a l'Iñaki portar els comptes de les seves despeses i fer front als dels seus fills només en la mesura de les seves possibilitats.

Ainhoa Armentia és conscient de les possibilitats de l'exduc de Palma

L'Iñaki i l'Ainhoa viuen junts des del gener passat, la parella es va mudar a la mateixa urbanització on viu la mare d'ell, Claire Liebaert. Tot i això, Armentia visitarà amb regularitat el que va ser el seu antic domicili familiar. Allà és on tenen fixada la residència els seus dos fills i en compartir la custòdia amb el seu exmarit, l'Ainhoa estarà amb ells en aquest pis els dies que els corresponguin.

Muntatge de fotos de primer pla d'Ainhoa Armentia i Iñaki Urdangarin, tots dos somrients
Apunten Ainhoa Armentia en conèixer-se el que fa Iñaki Urdangarin amb els diners | Europa Press, GTRES, e-noticies.cat

Mentrestant, les informacions en els últims mesos apunten a un nou casament. L'Iñaki Urdangarin té la intenció de casar-se amb l'Ainhoa Armentia per formalitzar la seva relació. Un enllaç, en què, si es produeix, la presència o absència dels fills de l'exduc de Palma serà molt comentada.