Muntatge de Telma Ortiz somrient amb els cabells solts i Jaime del Burgo amb una jaqueta grisa

GENT

Jaime del Burgo torna a preocupar Telma Ortiz: el que va passar a Miami veurà la llum

Telma Ortiz ha tornat a posar-se en contacte amb Jaime del Burgo per ajudar la seva germana, la reina Letícia

Després de setmanes allunyat del focus mediàtic, el nom de Jaime del Burgo ha tornat a ressonar amb força. I tot després que hagi sortit a la llum una inesperada informació relacionada amb el suposat afer que va mantenir amb la reina Letícia.

Segons ha transcendit, Telma Ortiz s'hi ha posat en contacte per demanar-li que no faci públic, en cap concepte, tot el que va passar a Miami amb la seva germana. Tot i això, tot apunta que l'advocat no està disposat a cedir davant d'aquesta súplica.

Muntatge amb Jaime del Burgo amb uns papers a les mans i Telma Ortiz amb ulleres de sol

Fa uns quants mesos, Jaime del Burgo va deixar al descobert part d'aquesta història. Segons va confirmar ell mateix, la seva intenció i la de Letícia era contractar un ventre de lloguer a Miami per poder formar la seva pròpia família sense aixecar cap mena de sospita.

Motiu pel qual ara, preocupada per com pugui afectar aquesta informació la seva germana, Telma Ortiz ha demanat al seu exmarit que no comparteixi més detalls sobre això. És més, ha instat l'empresari que elimini aquest episodi de Y nada más que la verdad, el seu pròxim llibre de memòries.

Telma Ortiz es posa en contacte amb Jaime del Burgo per evitar que el que va passar a Miami vegi la llum

Tot i que la relació entre Telma Ortiz i Letícia ha passat per diversos alts i baixos, l'exballarina sempre s'ha mostrat molt lleial amb l'actual reina d'Espanya. Tant és així que, segons ha transcendit, s'ha tornat a posar en contacte amb Jaime del Burgo per fer-li aquesta important petició.

Arran de la seva preocupació per l'estat anímic de Letícia i les seves nebodes, no ha tingut objeccions a demanar-li al seu exmarit que no expliqui més detalls sobre el que va passar a Miami.

Plànol curt de Letizia Ortiz amb rostre neutre

Telma Ortiz sap perfectament que si Jaime del Burgo desvela més dades, podria augmentar de manera considerable la tensió al voltant de la Família Reial espanyola. Cosa que està intentant evitar per tots els mitjans.

Tot i això, tot apunta que l'empresari navarrès està disposat a explicar tota la veritat. Sigui com sigui, haurem d'esperar fins a la publicació de Y nada más que la verdad per conèixer quina ha estat finalment la seva decisió.

Imatge de Jaime del Burgo mirant a càmera amb el rostre seriós

Va ser a mitjans de gener quan Jaime del Burgo va parlar per primera vegada d'aquest tema controvertit. Tal com va deixar al descobert en aquell moment, tant ell com Letícia tenien grans plans de futur, entre ells, formar una família.

I per això no s'ho van pensar dues vegades a l'hora de buscar alternatives que no aixequessin sospites. Motiu pel qual van arribar a plantejar-se tenir un fill per gestació subrogada.

"La idea que tinguéssim un fill per ventre subrogat, me la va proposar estant a La Terre Blanch" , va assegurar Jaime del Burgo. Un polèmic episodi que l'advocat té pensat incloure a les seves memòries i que la mateixa Telma Ortiz està evitant per tots els mitjans.

A més, també està disposat a incloure altres polèmics temes, com el suposat paper que va exercir Paloma Rocasolano en aquesta història.

➡️ Gent

Més notícies: