Muntatge de fotos de primer pla de Terelu Campos amb rostre mig somrient, Joan Carles I amb rostre somrient i Froilà amb rostre seriós

GENT

Terelu Campos revela per què Froilà està copiant Joan Carles I

Terelu Campos comparteix al seu blog de 'Lecturas' alguns detalls sobre la conversa que va mantenir amb la infanta Elena sobre l'actual vida de Froilà

Terelu Campos ha tornat al seu blog de Lecturas amb una nova publicació. La presentadora de televisió hi ha parlat de diversos temes relacionats amb la seva vida. Moment en què ha revelat una dada important sobre un membre de la casa reial.

Durant aquestes reflexions, ha compartit amb tots els seus lectors el motiu pel qual Froilà està copiant el seu avi, Joan Carles I. Informació que coneix arran d'una conversa que ha mantingut amb Elena de Borbó.

Fa uns dies Terelu Campos va poder assistir a la celebració d'aniversari del xef Mario Sandoval. Una festa en què va tenir “l'honor de coincidir amb la infanta Elena”. A més, segons ha revelat l'autora d'aquest blog, aquell dia va tenir l'oportunitat de mantenir-hi una conversa.

Imatge primer pla de Terelu Campos cara neutra a l'exterior amb plantes al darrere
Terelu Campos torna al seu blog de 'Lecturas' i parla de l'actual vida de Froilà | GTRES

Tal com li va confessar la infanta, el seu fill continua vivint fora, ja que “viure a Espanya és complicat per a ell”. Una situació molt semblant a la que va experimentar el rei emèrit l'any 2020.

En aquell moment, i després que sortissin a la llum alguns escàndols relacionats amb Joan Carles, Felip VI i la reina Letícia li van demanar que abandonés el nostre país. Decisió que van prendre arran de la gran repercussió mediàtica que van tenir aquests actes.

Per part seva, i des de la seva majoria d'edat, Froilà es va convertir en un dels personatges principals de la presa social espanyola. I tot després de protagonitzar diverses polèmiques que no van passar desapercebudes a la societat. Motiu pel qual el jove es va veure obligat a viure amb el seu avi a Abu Dhabi.

Muntatge de fotos de Joan Carles I, el rei emèrit i Felip Juan Froilán de Tots Sants de Marichalar i Borbó, en fotos de pla curt
Com Joan Carles I, Froilà va haver d'anar-se'n a viure fora d'Espanya | GTRES, e-noticies.cat

Terelu Campos destapa el motiu pel qual Froilà està copiant el seu avi, Joan Carles I

La infanta Elena ha confessat a Terelu Campos que Froilà continua fora d'Espanya perquè viure aquí és “complicat per a ell”. I tot arran de sentir-se constantment perseguit pels mitjans de comunicació del nostre país.

Una situació que la mare d'Alejandra Rubio ha volgut analitzar al seu blog de Lecturas. En un principi, ha volgut deixar clar que és conscient que “els periodistes hem de fer la nostra feina”.

Muntatge de fotos de pla curt de Terelu Campos i la infanta Elena, totes dues amb rostre mig somrient
La infanta va assegurar a Terelu que per a Froilà és complicat viure a Espanya | Europa Press, e-noticies.cat

Però Terelu Campos també ha assegurat que comprèn perfectament que, “a determinades edats, el nostre ofici incomodi un xaval tan jove”. "No és que estigui defensant res, però si a mi se'm fan costa amunt certes situacions, imagineu-vos per a un noi tan jove", ha afegit a continuació.

A més, l'autora del blog Lo que nunca conté també ha compartit unes altres de les converses que va mantenir amb la infanta Elena. Després d'assegurar que “ella mai no ha estat una persona ni antipàtica ni esquerpa”, ha revelat el gest bonic que la infanta va tenir amb ella:

“Sempre ha estat una dona molt educada, respectuosa i afectuosa amb mi. Només veure'm, el primer que va fer va ser donar-me el condol per la meva mare, gest que li vaig agrair”.

D'una altra banda, Terelu Campos i la filla de Joan Carles I també van parlar sobre una amiga que tenen en comú: la doctora Rocío. Una persona que, per a la comunicadora, és part de la seva “família”.

Tornant a la seva xerrada sobre Froilà, va confessar a la infanta Elena que, més d'una vegada, s'ha trobat amb el seu fill pel barri madrileny de Ponzano. Trobades en què el jove, segons l'autora del blog, “sempre ha estat molt afectuós i respectuós” amb ella.