Muntatge de Letizia amb la seva filla Leonor abraçades i un primer pla de Jaime del Burgo
GENT

Jaime del Burgo aprofita el silenci de Letizia i llança un avís a Leonor

Jaime del Burgo segueix en peu de guerra contra Letizia i ara amenaça de carregar-se el regnat de Felip

Jaime del Burgo segueix en peu de guerra contra Letizia , i és que tot indica que les confessions sobre el seu suposat romanç eren tan sols el principi. D'aquesta manera, l'exmarit de Telma Ortiz segueix decidit a publicar tota mena de proves, entre les quals inclou imatges i missatges que tindrien la reina amb el cor en un puny.

Una situació que ha arribat a traspassar fins i tot fronteres, encara que del Burgo encara no estaria del tot satisfet amb allò que ha aconseguit.

Tant és així, que ara fins i tot amenaça directament amb carregar-se el regnat de Felip mitjançant la publicació d'una impactant autobiografia en què destaparà tots els seus secrets .

Fotografia de Felip VI i Letizia de joves asseguts l'un al costat de l'altre en una gala, somrients i vestits per a l'ocasió amb un vestit i un vestit
Jaume del Burgo promet exposar els secrets del matrimoni dels reis Letizia i Felipe | GTRES

Alguna cosa, que de manera indirecta també afectaria Leonor, ja que és ella qui haurà de pujar al tron en cas que el seu pare abdiqui o tingui algun problema.

Segons sembla, Jaime encara té molt per explicar i s'ha convertit en una autèntica amenaça, ja no només per a Letizia, sinó per al futur de l'hereva.

Jaime del Burgo, una nova amenaça per a Leonor

Un futur en què la reina s'ha bolcat completament, netejant la imatge de la monarquia i blindant les seves filles al màxim.

Encara que el seu excunyat ja ha demostrat que això li importa molt poc, i ja prepara el seu proper cop de cara a aquest 2024, que promet ser força amarg per a Letizia .

D'aquesta manera, acaba d'anunciar el títol del nou llibre: 'I res més que la veritat'. Un projecte per al qual ha decidit crear una empresa pròpia, que serà la que s'encarregue de l'edició, la impressió i la distribució a les llibreries.

Felip VI, la reina Letizia i la infanta Sofia aplaudint la princesa Elionor dempeus el dia de la jura de la Constitució
Leonor, víctima indirecta de l'escàndol que afecta la seva mare | GTRES

"Serà accessible en format ebook per a Apple i Kindle i estarà a la venda a les principals llibreries d'Espanya i d'Hispanoamèrica. Serà traduït a l'anglès, alemany, italià i francès", ha anunciat amb molt d'orgull del Burgo.

D'aquesta manera, ja ha llançat una clara advertència tant a Letizia com a Felip, que després de veure exposats els draps bruts del seu matrimoni, potser es vegi obligat fins i tot a abdicar. Es convertirà Leonor en reina abans del que s'esperava?

De moment, des de Zarzuela es limiten a guardar silenci absolut, però no hi ha dubte que tard o d'hora hauran d'actuar.