Muntatge amb una foto de Jaume del Burgo a l'esquerra i Felip amb Letizia sonant a la dreta
GENT

L'enemic de Felip i Letícia dona una dada que enfadarà molt Jaime del Burgo

Jaime Peñafiel, el gran rival dels reis d'Espanya, ha donat una informació sobre la polèmica de Jaime del Burgo

Felip i Letícia  són al centre de la notícia arran de les informacions que relacionen la reina amb Jaime del Burgo. Els experts en la casa reial estan sorpresos perquè La Zarzuela no ha emès cap comunicat sobre això. Tant és així que el gran enemic dels reis, el periodista i escriptor Jaime Peñafiel, ha donat una dada que alimenta la tensió.

Jaime Peñafiel ha estat un dels pocs informadors que ha parlat amb Jaime del Burgo en primera persona, per això té dades privilegiades. Segons la investigació que ha dut a terme, Letícia va compaginar la seva relació amb Jaime amb unes altres persones perquè no volia cap compromís amb ell. Tot i això, del Burgo es va enamorar tant que el 2003 li va demanar matrimoni, encara que ella ja havia conegut el rei Felip.

Imatge del rei Felip i la reina Letizia durant el discurs de Leonor
Felip i Letícia no han emès cap comunicat | TVE

Peñafiel recorda que Letícia i del Burgo van deixar de parlar-se un temps, però suposadament van reprendre el contacte i els seus plans de futur. Aquesta és la informació que maneja el periodista, que ha destapat una nova dada. Assegura que la sobirana compaginava la seva història amb Jaime amb unes altres relacions i aquesta dada enfadarà molt l'advocat.

"De vegades mantenia relacions amb dos homes alhora", ha declarat Peñafiel. Cal tenir en compte l'animadversió de Jaime cap a Letícia, per això alguns han posat en dubte les seves paraules.

La nova dada: Letícia va compaginar la seva relació amb Jaime del Burgo

Jaime del Burgo està indignat amb el comportament que ha tingut Letícia i l'última cosa que ha explicat Jaime Peñafiel no ajuda a calmar la tensió. L'especialista en la casa reial assegura que la reina viatjava a Barcelona i a Nova York amb del Burgo, exmarit de Telma Ortiz, per això aquest es va confondre. El problema és que, segons Peñafiel, la monarca coneixia “uns altres homes”.

Jaume Peñafiel amb rostre somrient
Jaime Peñafiel torna a atacar | GTRES

L'escriptor ha recordat com era la vida de Letícia abans de conèixer Felip. Assegura que gaudia molt de la seva professió i que era molt sociable.

"Portava una vida, com a periodista que anava i venia. Li agradava el tequila i ara no beu ni xampany. Li agradaven els gossos i el primer que va fer després de casar-se va ser fer fora el gosset de Felip".

Segons Peñafiel, Letícia es va quedar embarassada poc després de conèixer el fill de Joan Carles I. "Es casa amb Felip de cop i volta i està embarassada. No del seu marit, sinó d'un periodista amb qui de vegades tenia relacions".

Muntatge de Jaume Peñafiel amb els reis, Felip VI i Letizia
Jaime Peñafiel té nova informació | GTRES, Europa Press, E-Noticies

Tot això és una informació que maneja Jaime del Burgo i que potser confirmarà després de descobrir l'última cosa de Letícia. Fins ara ha fet servir Peñafiel de transmissor, però el seu enuig creix per moments i no s'ha de descartar cap opció.