Primer pla de la reina Letizia amb gest seriós
GENT

L'altre suposat amant de Letizia que amenaça d'enfonsar-la i no és Jaime del Burgo

La reina no guanya per a disgustos enmig d?una autèntica campanya de desprestigi que traspassa fronteres

La reina Letizia afronta una temporada força complicada en què la seva imatge ha quedat per terra. Des que el seu suposat amant, Jaime del Burgo , decidís parlar, la bola s'ha anat fent cada cop més gran.

És més, l'escàndol ha arribat fins i tot a traspassar fronteres, i ha donat credibilitat a la història que del Burgo ha explicat. Després de tants anys esforçant-se per mantenir una imatge irreprotxable i estrènyer el cercle al voltant del rei Felip i les seves filles, ara tot trontolla al seu voltant.

Muntatge amb Jaume del Burgo amb ulleres i jaqueta, i Letizia somrient
Letizia segueix acaparant titulars gràcies als seus suposats amants | e-noticies.cat, Redes sociales, GTRES

A més, tot indica que Jaime no és l'únic que planeja desprestigiar Leticia, ja que altres persones del seu passat amenacen de pujar al carro. O, almenys, han estat temptats perquè parlin i expliquin la veritat.

Aquest seria el cas de Luis Miguel Gómez , cap del diari Segle 21 i un altre dels suposats amants de la reina durant la seva relació amb Alonso Guerrero.

Al seu moment, van ser unes amigues de Letizia les encarregades de difondre rumors sobre aquesta suposada relació, just quan travessava un dels seus pitjors sots amb Guerrero.

Letizia s'enfronta a un nou problema

Compartir tant de temps junts al diari, portava la reina i Luis Miguel Gómez a estrènyer llaços i arribar fins al punt d'iniciar un romanç.

Encara més, es va arribar a especular que ell podria arribar a ser el pare del seu primer fill no nat. Letizia va decidir avortar al conèixer Felip, un procediment a què es va sotmetre a l'hospital Mèdica Sud del Districte Federal abans de mudar-se a Nova York.

Muntatge amb la reina Letizia mirant cap amunt amb cara de preocupada i les portades de diferents revistes alemanyes
Letizia, contra les cordes per l'últim que s'ha publicat | e-noticies.cat, GTRES, Redes sociales

Enmig de tot l'enrenou que s'ha generat amb les declaracions de Jaime del Burgo, sembla que Luis Miguel també es podria haver vist temptat a parlar i explicar quina és la veritat relacionada amb aquest assumpte.

Tot i que el periodista fa temps que és feliçment casat i amb fills, igual que la nostra reina, això no impedeix que ell i la seva dona hagin rebut una important suma de diners a canvi de sumar-se a la campanya contra Letizia.

Per ara, desconeixem el seu parador i ni tan sols sabem sí que realment es podria animar a saltar a l'ull públic, igual que ha fet l'exmarit de Telma Ortiz . Però, en cas que s'atrevís, no hi ha dubte que seria tota una bomba.