Primer pla d'Ivonne Reyes amb rostre neutre a l'esdeveniment de Mar de Frade

Ivonne Reyes aclareix si va mantenir un idil·li amb Bertín Osborne en el passat

Ivonne Reyes ha explicat per què coneix Bertín Osborne i què en pensa

Bertín Osborne torna a ser al centre de la notícia perquè ha sortit a la llum una informació compromesa. Cada cop són més les dones que asseguren haver mantingut una relació sentimental amb ell. Ara se li ha relacionat amb Ivonne Reyes i la model no ha tingut més remei que fer un pas endavant i explicar la veritat.

Ivonne Reyes ha aclarit que en cap moment ha estat enamorada de Bertín i insisteix que no han tingut mai res. Reconeix que en el passat van tenir molt de contacte perquè han treballat junts, però tot es va quedar en una bonica amistat. Reyes ha insistit molt per no veure's involucrada en una altra polèmica, ja que ja en té prou amb els temes sobre Pepe Navarro.

"M'estàs parlant de debò?", li ha preguntat Ivonne a una reportera en escoltar el seu suposat romanç. "No m'he assabentat mai que vaig tenir un idil·li amb Bertín. He presentat 80.000 gales, és molt maco, molt atractiu, molt divertit i he anat als seus programes. L'estimo molt, però per molt que vulguin no hi ha hagut res".

Imatge d'Ivonne Reyes amb rostre enfadat a 'Viva la vida' a l'abril de 2022
Ivonne Reyes ha aclarit tots els dubtes | Mediaset

Ivonne ha volgut tancar la polèmica d'arrel perquè ningú no el pugui acusar d'estar aprofitant-se del seu amic. Bertín Osborne ha desaparegut del panorama mediàtic i fa un temps que no fa declaracions. L'última vegada que va contactar amb un periodista va ser amb Pipi Estrada, que va rebre un missatge que no va dubtar a llegir al programa Fiesta.

Ivonne Reyes té moltes dades sobre Bertín Osborne

Ivonne ha deixat clar que en el passat mai no va tenir un idil·li amb Bertín, però reconeix que sap moltes coses seves. De fet, sap perfectament qui és Gabriela Guillén, la mare del seu nou fill.

Primer pla de Bertín Osborne amb rostre de perplexitat al carrer
Bertín Osborne només va ser amic d'Ivonne Reyes | Europa Press

"És una nena tranquil·la i preocupada pel seu embaràs, només que està més preocupada per la premsa i això. Està molt tranquil·la, súper tranquil·la i l'únic que li he dit i puc dir és que tracti de no estressar-se, però és normal", diu sobre Gabriela Guillén.

Primer pla de Gabriela Guillén al plató de 'I ara Sonsoles' a Antena 3
Gabriela Guillén té problemes amb el pare del fill | Antena 3

Ivonne té més coses en comú de les que sembla. Bertín li demanarà una prova de paternitat, un conflicte que recorda els problemes que Reyes va tenir amb Pepe Navarro.

Aquesta és la raó per la qual la model ha guanyat tanta popularitat en aquesta història.

Tot i això, abans que la polèmica vagi a més, ha insistit que mai va ser xicota de Bertín. Només el coneix perquè han compartit molts projectes.