Primer pla de Fabiola Martínez amb rostre neutre del 2023
GENT

Fabiola Martínez posa cara a una altra suposada amant de Bertín: coneguda a Telecinco

Fabiola Martínez ha preferit marcar distància

Fabiola Martínez no guanya per a disgustos, i és que ara ha de fer front al testimoni d'una altra de les suposades amants de Bertín Osborne . Tot i que Encarna Navarro assegurava que havia mantingut una relació de ni més ni menys que 15 anys amb l'artista, ara Marcia di Lele ha acabat de donar-li el cop de gràcia.

La veritat és que el nom de la brasilera ja és conegut a Telecinco, sobretot per haver mantingut suposades relacions amb famosos de la talla de Kiko Rivera. A més, també era enxampada en actitud afectuosa amb Luis Miguel Rodríguez, ex d'Àgatha Ruiz de la Prada.

Captura de pantalla de 'Vamos a ver' mostra Pepe del Real entrevistant Marcia Di Lele, suposada amant de Bertín Osborne
Marcia di Lele parla sobre les seves trobades amb Bertín Osborne | Mediaset

Aquesta nova amiga de Bertín ha aparegut a 'Vamos a veure' per tirar-li encara més llenya al foc. I és que ella assegura que fa un temps van tenir alguna cosa més que una estreta amistat, just durant el matrimoni amb Fabiola Martínez.

"Estava malament. Sí, estava casat i malament", li ha confessat a Pepe del Real en ple directe. De la mateixa manera, també ha donat detalls sobre com eren les seves suposades trobades.

"Ja coneixes Bertín, ¿oi? Els garatges dels hotels són per on entra ell. Això t'ho dic. Ho saben ja tots", s'ha sincerat sobre això.

Captura de pantalla de 'Y ahora Sonsoles' de l'entrevista de Fabiola Martínez amb Bertín Osborne al telèfon
Fabiola ha pres una decisió important amb Bertín Osborne | Atresmedia

Fabiola Martínez es desvincula completament de la polèmica

Així, ha explicat la manera com aconseguien veure's d'amagat, en hotels on entraven i sortien per separat. Una tècnica amb què pretenien escapar de mirades indiscretes.

Mentre que, per la seva banda, Fabiola Martínez també decidia trencar el seu silenci fa tot just uns dies, deixant ben clar que ella havia posat tot de part seva perquè el seu matrimoni tirés endavant.

"Una relació que no era gaire fàcil per l'edat, per la seva professió, però jo intentava que fos equilibrada", reconeixia la model.

Fabiola Martínez i Bertín Osborne feliços a la gala solidària de la seva associació
Fabiola Martínez, disposada a demostrar que és una dona diferent | Europa Press

De la mateixa manera, Fabiola Martínez ja advertia a Bertín que en cas de ser cert, li faria molt de mal descobrir que "li havia posat les banyes".

Just per això, la model prenia la complicada decisió de desvincular-se del tot de tot el que tingui a veure amb la seva ex. Del que sens dubte, és que Fabiola vol seguir el seu propi camí i insisteix a demostrar que és alguna cosa més que l'exdona de Bertín o la mare dels seus fills.

I és que ella està completament bolcada en altres projectes i no es vol veure atrapada enmig dels escàndols d'Osborne.