Primer pla de Bertín Osborne amb rostre seriós als Premis ACPE a Madrid el setembre de 2022
GENT

La filla de Bertín Osborne llança una pregunta després de l'última cosa de Gabriela Guillén

Alejandra Osborne esclata davant la pressió mediàtica

La futura paternitat de Bertín Osborne amb Gabriela Guillén continua donant molt de què parlar. Després de les darreres informacions ofertes per Paloma García-Pelayo que asseguraven que el cantant exigiria una prova de paternitat, la polèmica tornava a estar servida.

De moment, el presentador ha optat per guardar silenci i no parlar-ne amb els mitjans. Malgrat això, una persona molt propera Bertín Osborne sí que ha reaccionat a aquestes informacions. La seva filla gran, Alejandra Osborne, esclatava davant els mitjans que li preguntaven per aquest nou gir dels esdeveniments.

Alejandra llançava un dubte contundent després de ser preguntada per la suposada prova de paternitat que el seu pare està disposat a demanar-li a Gabriela.

La filla de Bertín Osborne trenca el silenci

Aquesta setmana, Paloma García-Pelayo destapava que Bertín pensa demanar una prova de paternitat a Gabriela. “Han passat uns quants mesos, ho ha reflexionat, em consta que és una decisió per lògica familiar. Els ho deu a la seva família, a les seves filles, fills, Fabiola”, revelava la periodista.

A més, Paloma assegurava que Gabriela era coneixedora d'aquests passos que Bertín pensa prendre un cop neixi el nadó. "Està decidit, però esperarà que aquest nadó neixi. I tenint aquesta informació a les mans, les paraules de Gabriela prenen una altra dimensió. Ella ho sap, ho he pogut confirmar amb una font", assegurava a YAS.

Imatge d'Alejandra Osborne somrient durant l'esdeveniment de Moët & Chandon al novembre de 2022
Alejandra Osborne esclata davant els mitjans | Europa Press

Aquests dies, la filla gran de Bertín Osborne era interceptada per les càmeres de Gtress per preguntar-li sobre aquesta prova de paternitat que el seu pare estaria disposat a demanar. Tot i això, la reacció d'Alexadra era de tot menys conciliadora.

“He de preguntar, què et sembla a hores d'ara de l'embaràs de Gabriela, que el teu pare vol fer-se la prova de paternitat?, li deixava anar la reportera.

Davant d'això, Alejandra, de manera molt contundent, frenava la periodista llançant una pregunta “Pots cridar-ho més alt? És increïble, de debò!”, sentenciava.

La filla de Bertín Osborne deixava clar que no estan sent uns moments gens fàcils de gestionar i que la pressió mediàtica és desmesurada. Mentrestant, el presentador de Mi casa es la tuya contínua esquivant completament la premsa.

Gabriela, indignada amb la postura de Bertín Osborne

En els darrers mesos, la relació entre Bertín Osborne i Gabriela Guillén ha estat totalment inexistent. La fredor regnava entre ells, i Bertín decidia allunyar-se del tot. A tot això s'hi sumava la resta de polèmiques que han envoltat el presentador, com el testimoni de Chabeli Navarro o el seu suposat affaire amb Encarna Navarro.

Primer pla de Gabriela Guillén al plató de 'I ara Sonsoles' a Antena 3
Gabriela, trencada davant la postura de Bertín Osborne | Antena 3

Tot i això, malgrat el distanciament, Gabriela no perd l'esperança que puguin reprendre la relació, i ella està disposada a parlar les coses.

Segons sosté l'empresària, el cantant s'està fent càrrec econòmicament des que es va conèixer que esperava un fill. “Ja se n'està fent càrrec econòmicament”, va revelar a YAS.

Tal com ha explicat, la primera transferència li va arribar el mes d'abril i la darrera el 4 de setembre passat. Però tot sembla indicar que Bertín no té intenció d'exercir el rol com a pare d'aquest bebè. “No hi és ni se l'espera, però sí econòmicament”, assenyalava recentment Paloma García-Pelayo.