Muntatge de Kate Middleton en pla curt mirant cap a lesquerra amb un barret i vestit color beix i Meghan Markle a la dreta amb un vestit negre en pla curt
GENT

Meghan Markle rep un nou revés que no té res a veure amb Kate Middleton

Meghan Markle té una nova preocupació que no està relacionada amb la seva cunyada, la princesa de Gal·les

L'absència de Meghan Markle la setmana passada a Londres està sent molt comentada. La duquessa de Sussex no va acompanyar Enric d'Anglaterra en la visita al país britànic amb motiu de la celebració del desè aniversari dels Jocs Invictus. Markle, que tampoc es va retrobar amb la seva cunyada Kate Middleton, és notícia per un assumpte que no té res a veure amb la seva família política.

El 3 de maig passat el fiscal general de Califòrnia va emetre un avís amb què indicava que la fundació Archewell està en deute. Rob Bonta va notificar que l'organització benèfica que Meghan i Enric van fundar el 2020 és a la llista de morosos.

Meghan Markle descobreix que la seva fundació és a la llista de morosos

Una informació que Meghan Markle i Enric d'Anglaterra ja coneixien el dia que van celebrar l'aniversari del seu fill Archie. També eren conscients d'aquestes dades quan el fill menor del rei Carles va volar fins al Regne Unit o quan els ducs de Sussex van visitar Nigèria.

Alguns mitjans nord-americans, com ara People o E! News han aportat més detalls de l'avís emès pel fiscal general de l'estat de Califòrnia. Un text que recordava que “una organització que figura com a delinqüent no està al corrent de les seves obligacions”.

Muntatge de fotos de primer pla del príncep Harry i, al costat, una imatge de la seva dona, Meghan Markle amb rostre somrient

A més, afegia que Archwell "té prohibit fer qualsevol activitat per a les quals es requereix el registre[esmentat], com ara la sol·licitud o desemborsament de fons benèfics". Una situació que “pot estar subjecta a sancions” i la seva activitat pot ser “suspesa o revocada pel Registre”.

La veritat és que, en formar part d'una llista de morosos i amb manca de pagament, Archewell veurà com se li tanquen moltes portes. Així, si els ducs desitgen continuar rebent finançament, hauran de solucionar aquest assumpte.

Fonts properes a Enric d'Anglaterra i Meghan Markle han afirmat que tot plegat és un error administratiu, un problema de temps. Ells van enviar un xec en el termini correcte, però que aquest mai no va arribar. Pel que sembla ja n'haurien enviat un altre i, per tant, estan esperant que se solucioni en uns set dies hàbils.

En el seu primer any Archewell va aconseguir recaptar més de 13 milions de dòlars dels quals 8 van ser un particular la identitat del qual es desconeix. Ara bé, el 2022 els comptes van baixar fins als dos milions de dòlars amb donacions fetes per tan sols dues persones.

La notícia arriba després del viatge dels ducs de Sussex per Nigèria

Una dada que es va conèixer a finals de 2023, quan es van fer públics els comptes de l'any anterior d'Archewell. Aleshores també es va fer públic que la fundació va registrar un dèficit de més de mig milió de dòlars.

Aquesta notícia ha sortit a la llum justament després que els ducs de Sussex hagin finalitzat el seu periple per Nigèria. Un país que Meghan Markle ha definit com la seva "pàtria" després de descobrir en una anàlisi d'ADN que té un 43 % de sang nigeriana.

El príncep Harry i Megan tristos vestits de negre

Mentrestant, al Regne Unit es manté la preocupació per l'estat de salut del rei Carles i de la seva nora Kate Middleton. La princesa de Gal·les va anunciar al març mitjançant un vídeo el motiu de la seva desaparició durant aquests mesos. Una notícia que va commocionar l'opinió pública i després de la qual ara com ara no s'ha produït una trobada ni amb Meghan Markle ni amb Enric d'Anglaterra.

➡️ Gent

Més notícies: