Muntatge de fotos en primer pla d'Iker Casillas i Sara Carbonero mirant a càmera amb un somriure
GENT

El tractament curiós que segueix Sara Carbonero des d'abans de conèixer Iker Casillas

Sara Carbonero revela la tècnica que fa anys que utilitza per mantenir-se perfecta, tant per dins com per fora

No hi ha cap dubte que per a Sara Carbonero és molt important cuidar-se, tant per dins com per fora. I prova d'això és l'última publicació que ha compartit al seu perfil d'Instagram.

La comunicadora ha revelat tots els detalls del tractament a què s'ha estat sotmetent des d'abans de començar la seva relació amb Iker Casillas. Una tècnica amb què ha aconseguit mantenir la figura, malgrat els seus dos embarassos.

Muntatge amb la cara de Sara Carbonero i Iker Casillas en un photocall

A través de les històries del seu perfil d'Instagram, Sara Carbonero ha comparat un vídeo en què es poden veure totes les eines que es fan servir en la xiloteràpia.

A més, l'exdona d'Iker Casillas ha volgut explicar als seus més de 3,5 milions de seguidors en què consisteix aquest tractament que li ha funcionat tan bé durant aquests anys.

Storie de Sara Carbonero a Instagram amb eines de maderoteràpia el 13 de maig de 2024

Després d'assegurar que "fa molt de temps que evito, en la mesura que sigui possible, les radiacions de tota mena", Sara Carbonero ha enumerat els beneficis principals d'aquesta tècnica.

“La xiloteràpia ajuda de forma manual i holística a drenar, remodelar, millorar la circulació i desconnectar del món per una estoneta”, ha afegit a continuació.

Sara Carbonero comparteix a les xarxes el tractament que segueix des de molt abans de conèixer Iker Casillas

Fa unes hores, Sara Carbonero ha tornat al seu perfil d'Instagram per compartir amb els seus seguidors tots els beneficis que la xiloteràpia proporciona al cos.

Aquesta teràpia consisteix a estimular i fer massatges al cos amb diferents utensilis de fusta que s'adapten a les diferents zones, “amb l'objectiu de tonificar-lo i reafirmar-lo”. A més, també és idoni per reduir els nivells d'estrès i alleujar els dolors musculars i articulars.

Fotografia de Sara Carbonero posant en un photocall a la presentació de la nova col·lecció de 'Slow Love'

Per això, i aprofitant una de les visites al seu centre de confiança, Sara Carbonero ha volgut revelar quin és el seu secret per mantenir la figura després dels seus dos embarassos.

Ara bé, aquesta no és la primera vegada que l'exdona d'Iker Casillas utilitza les seves xarxes socials per recomanar algun producte o tractament. Sense anar més lluny, aquest dilluns, 13 de maig, ha acudit a Instagram per promocionar les joies d'Agatha París, marca amb què col·labora des de fa més de deu anys:

“M'agraden aquestes fotos perquè ja són gairebé deu anys treballant juntes, creixent de la mà. Per l'afecte amb què les vam fer i perquè en ampliar-les, puc veure cada piga, cada cicatriu, cada porus i cada línia d'expressió de la meva pell. I això, lluny d'espantar-me, cada dia que passa m'agrada més”.

A més, segons hem pogut veure en altres ocasions, Sara Carbonero també ha fet servir el seu perfil d'Instagram com a aparador per a la seva coneguda botiga de roba. Negoci que gestiona amb la seva gran amiga, la periodista Isabel Jiménez.

L'exdona d'Iker Casillas aprofita qualsevol ocasió que se li presenta per lluir algunes de les peces de roba que estan disponibles al web de SlowLove. I prova d'això són les imatges que va compartir divendres passat, 10 de maig.

Hi podem veure Sara Carbonero lluir un maxi vestit de ganxet i en tons terra, durant la seva visita a un mercat de Nàpols. “Del dia que vam descobrir les carxofes napolitanes”, va escriure la periodista al costat del hashtag “al mercat discreteta”.

➡️ Gent

Més notícies: