Primer plànol de Isa Pantoja trist amb els ulls plorosos a 'La casa fuerte' de Telecinco

Isa Pantoja revela si segueix a Telecinco després de l'últim d'Ana Rosa Quintana

Isa Pantoja ha resolt els rumors sobre el seu futur televisiu

Isa Pantoja fa molts anys que treballa com a col·laboradora a la secció de la premsa del cor a El programa de AR. Tot i això, després de l'huracà de novetats que està produint-se a Telecinco, hi ha molts dubtes de quin serà el seu futur. I és que l'espai esmentat deixarà d'existir com a tal i la seva cap, Ana Rosa, ha marxat a les tardes.

Isa Pantoja sap que hi ha molts rumors sobre què farà ara a la televisió. Per aquest motiu, ha decidit parlar alt i clar. Ha confessat si continuarà unida Mediaset.

Isa Pantoja revela si continuarà a Telecinco després del canvi d'Ana Rosa

Isa Pantoja ha aconseguit convertir-se en una de les col·laboradores imprescindibles de la secció de la premsa rosa de El programa de AR. Ho ha aconseguit parlant de la seva vida personal i familiar així com, sobretot, demostrant educació i saber estar a un plató.

Tot i això, ella és conscient que aquesta feina s'ha posat a la corda fluixa. El motiu és que el format desapareixerà com a tal a partir del setembre. Ana, la seva cap, ha abandonat l'espai per presentar-ne des d'aquelles dates un altre a les tardes, al qual s'ha endut part de l'equip.

Aquesta situació, que farà que els matins recaiguin en un nou format presentat per Joaquín Prat, l'ha fet témer pel seu futur televisiu. I tampoc l'ha tranquil·litzat el fet que molts companys, davant del que estava passant, han optat per deixar la cadena. Sí, han marxat a Antena 3, com seria el cas de Beatriz Cortázar i Paloma García-Pelayo.

Primer pla d'Isa Pantoja seria a 'El Programa de Ana Rosa'
Isa Pantoja ha estat testimoni de la quantitat de canvis que han tingut lloc a la cadena darrerament | Europa Press

Isa ha estat intranquil·la per la seva situació i també els seus fans. Tot i que ara els ha volgut calmar, a través d'una ronda de preguntes que ha fet amb ells a les xarxes. Els hi ha dit que continuarà treballant a Telecinco.

Exactament ha dit: “Segueixo al programa dels matins. Trobaré a faltar molts companys que se'n van i que han estat des que jo vaig començar”.

Storie de Isa Pantoja amb un missatge afirmant que seguirà als matins de Telecinco
Isa Pantoja ha revelat que continuarà al seu lloc de treball | @isapantojam, instagram

Isa Pantoja confessa també detalls del casament

Isa Pantoja també ha aprofitat aquesta ronda de preguntes dels seus seguidors per donar detalls d'un altre tema que els interessa: el casament. Així, per exemple, sobre el seu vestit nupcial ha indicat que “el secret més ben guardat de la núvia és el vestit. Però jo ja vaig dir que m'agradava l'estil clàssic”.

Pel que fa al lloc de l'enllaç, ha deixat clar que serà Sevilla. Això sí, ha confessat que “pensem també a Madrid, perquè hi tenim molta gent, però finalment ens va poder aquesta bellesa. També té molta cultura i això és una cosa molt important a la meva vida”.

Isa també ha estat preguntada per les invitacions i ha afirmat que “tots els convidats ja les tenen en PDF. Però ells m'envien les seves direccions per també enviar-les en físic. Per això estic fent una altra ronda d'enviaments així que aquesta setmana acabo amb això”.

Sobre si està nerviosa, ha manifestat que “ara no gaire perquè és agost i està tot més aturat. Però al setembre... al·lucinaré. Estaré viatjant força a Madrid i això d'estar d'aquí cap allà ho porto força malament”.

Finalment, se li ha posat sobre la taula si buscaran el nadó després de contraure matrimoni. Sobre això, ha manifestat: “Aquesta és la pregunta més repetida i no tinc resposta per això. No ho he pensat com un pas que he de fer després del casament, però ens agradaria tot el que hagi de ser”.