Primer pla de Marta López somrient

Marta López anuncia un nou projecte fora de Telecinco: passarà a l'octubre

Marta López ha confirmat que està molt il·lusionada i amb ganes d'explicar-ho tot

Marta López és una de les poques cares de Sálvame que continuen a Telecinco després de la sorprenent cancel·lació del programa. La cadena no travessa per un bon moment pel que fa a audiència, però els espais de cor continuen tenint cert èxit. López col·labora a Ya es mediodía, però no és suficient per a ella, i per això s'ha buscat un altre projecte.

Marta López ha anunciat a les seves xarxes socials que a l'octubre inaugurarà el seu nou negoci, encara que no ha donat gaires dades. Recordem que a més de la seva faceta com a col·laboradora és empresària, ja ha muntat botigues i discoteques. Això sense comptar amb un càtering que va aconseguir grans èxits, és a dir, López és una gran aventurera.

Marta gaudeix d'una estupenda connexió amb els seus seguidors, comparteix moltes coses amb ells i els ha fet partícips de l'última cosa. “Des que he sortit de Ya es mediodía fins ara he estat al local que obriré a l'octubre o per aquí. Ara he arribat a casa”, ha tingut un somriure.

Captura de pantalla on es mostra a Marta López plorant després d'assabentar-se en 'Sálvame'' de la notícia que Kiko Hernández es casa amb Fran Antón
Marta López era una de les protagonistes de 'Sálvame' | Mediaset

Marta ha dividit el seu temps professional en dues parts: d'una banda, segueix a Telecinco i de l'altra prepara alguna cosa fora de la cadena. La col·laboradora treballa a Ya es mediodía els dijous i divendres, la resta del temps el dedica a muntar el seu nou local.

Marta López i el seu repte fora de Telecinco

Marta ha explicat que tot passarà a l'octubre, però no ha donat gaires dades perquè prefereix tenir-ho tot ben lligat. Què estarà tramant? Sigui el que sigui veurà la llum en uns mesos i mentrestant ella segueix a la televisió.

Marta López somrient amb una samarreta blanca en un esdeveniment de recollida d'aliments
Marta López ha anunciat una notícia important | GTRES

López aprofita el temps lliure per viatjar a Huelva, ciutat que ha triat per gaudir de l'estiu amb els seus fills. La tertuliana, malgrat la cancel·lació de Sálvame, travessa un dels millors moments. N'és una prova que és una de les poques que es manté en antena després de la desaparició de l'espai.

Al seu moment va muntar una discoteca amb Kiko Hernández, també ha tingut una botiga de vestits de núvia. Fa poc va crear un càtering i fins i tot treballa de influencer. És a dir, fora de Telecinco no falten els projectes ni les oportunitats de triomfar.