Muntatge d'Isa Pantoja plorant en primer pla al costat d'una retallada d'Alberto Isla en un cotxe seriós sobre un fons rosa
GENT

Isa Pantoja, entre llàgrimes, dona una notícia sobre el seu fill amb Alberto Isla

Isa Pantoja revela la raó principal per la qual no va convidar la seva mare a la comunió del seu fill Alberto

Gairebé una setmana després de celebrar la comunió d'Alberto, Isa Pantoja ha revelat el motiu pel qual la seva mare no va assistir a aquest important esdeveniment familiar. Tal com ha confessat l'influencer entre llàgrimes, va ser ella la que va decidir no convidar la tonadillera:

“No vaig convidar la meva mare perquè sabia que no hi aniria, és una persona que es desentén d'aniversaris, Nadal…”. Tot i això, no ha pogut contenir l'emoció en recordar aquest dia tan important per al seu fill.

Captura del programa

Segons ha confirmat Isa Pantoja durant la seva visita a Vamos a ver, tant ella com Alberto Isla s'ho “van passar molt bé”. A més, no ha tingut objeccions a assegurar que tots dos es van sentir “molt feliços com a pares”.

“Ho vam celebrar amb els que van poder venir i poca cosa més. Jo molt contenta de veure'l tan gran”, ha afegit la filla d'Isabel Pantoja a continuació.

Muntatge d'una foto d'Alberto Isla al cotxe seriós mirant per la finestra al costat d'una foto d'Isa Pantoja somrient a la televisió amb una camisa verda

D'altra banda, la col·laboradora de televisió ha volgut explicar què va passar amb una altra de les grans absències a la comunió del seu fill Alberto: la de la seva cosina Anabel.

“Jo sabia que ella se n'anava de viatge, m'ho va dir i hem estat en contacte. Li he passat fotos perquè sempre m'hi pregunta”. I encara que ha assegurat que “ara no ens veiem tant perquè ella està a les Canàries”, Isa Pantoja ha deixat molt clar que, per a ella, “està tot bé” amb Anabel Pantoja.

Isa Pantoja confessa entre llàgrimes per què no va estar la seva mare a la comunió d'Alberto: “No la vaig convidar”

Visiblement afectada pel seu distanciament amb la tonadillera, Isa Pantoja ha assegurat que la seva mare no va estar a la comunió del seu fill Alberto perquè “no la va convidar”. “Sabia que no hi aniria, és una persona que es desentén d'aniversaris, Nadal…”, ha afegit l'influencer a continuació.

Després de no poder evitar emocionar-se en explicar aquesta trista notícia, la dona d'Asraf Beno ha assegurat amb llàgrimes als ulls que està cansada dels lletjos d'Isabel Pantoja:

“Jo no ho espero i tampoc ell ho fa[el seu fill]. No hi ha relació i en les futures coses que passaran, tant bones com dolentes, doncs que sapigueu que no hi haurà aquest contacte, per part seva. Potser normalitzo unes coses que no són normals… Per respecte al meu fill, prefereixo no opinar de tot el que penso”.

Primer pla d'Isabel Pantoja a la presentació de 'Top Star ¿Cuánto vale tu voz?'

Per la seva banda, Alexia Rivas ha volgut donar la seva opinió sobre això. L'amiga d'Isa Pantoja ha assenyalat que “evidentment no estava convidada per una raó senzilla”.

“Quan no et preocupes pel teu net i no ets a la seva vida, doncs renegues per a les coses bones i per a les dolentes. En aquest cas, no tenia cap lògica convidar-la”, ha afegit tot seguit.

Fa uns dies va ser el mateix marit d'Isa Pantoja qui es va pronunciar públicament sobre les dues grans absències que hi va haver a la comunió del petit Alberto.

En un intent per restar important a la no-presència d'Isabel i Anabel en aquest esdeveniment familiar, Asraf va assegurar davant les càmeres d'Europa Press que va ser “una cerimònia molt íntima”.

Motiu pel qual, segons el marit d'Isa Pantoja, només hi van acudir uns quants convidats. Entre els que sí que hi havia, com era d'esperar, Alberto Isla.

➡️ Gent

Més notícies: