Muntatge d'Ivan Benet seriós amb camisa blava, Aida Oset somrient amb una gorra de llana i una imatge amb la seva filla
GENT

El bonic nom de la filla d'Aida Oset i Ivan Benet, actors de ‘Moebius’ de TV3

Els actors són parella des de fa anys i fruit del seu amor va néixer una preciosa nena que els ha canviat la vida

Aida Oset i Iván Benet són dos populars actors catalans. Se'ls coneix pels seus papers en mítiques sèries de TV3 com Moebius, però també pel seu treball a El cor de la ciutat o Ventdelplà. No hi ha cap mena de dubte de què són una de les parelles més consolidades del panorama artístic català.

Tots dos són pares d'una nena per a la qual han triat un nom preciós. La petita va néixer l'any 2022 i, des d'aleshores, han estat diverses les ocasions en què han compartit alguna imatge d'ella a les xarxes socials. El nom de la petita de la família és un dels més posats a Catalunya.

A més, compta amb la peculiaritat que es pot fer servir tant per a nena com per a nen. Amb aquesta elecció, la parella ha fet gala de la seva originalitat i convicció a l'hora d'escollir un nom sense gènere definit per a la seva filla.

Aida Oset i Iván Benet són una parella d'èxit

A la petita mai se li ha pogut veure la cara amb claredat, ja que Aida Oset sempre ha penjat fotos on ella està d'esquena o de costat. Una de les primeres que va publicar va ser d'ella mateixa donant-li el pit. I, sens dubte, ha esdevingut una de les més precioses i íntimes del seu perfil.

Tot i això, per a Iván Benet i la seva dona, un dels aspectes més importants de les seves vides són les seves respectives carreres professionals. La televisió, el cinema o el teatre són espais còmodes per a uns actors que busquen sempre noves experiències i projectes. Aida Oset també és cantant, per la qual cosa l'art i el món de la interpretació li corren per les venes.

Aida Oset somrient amb el seu nadó enganxat al cos

Un nom amb molta creativitat

Pot ser que fruit de tota aquesta creativitat sortís el nom de la seva filla: Aran. El seu origen no és del tot clar, ja que alguns asseguren que prové de l'euskera i vol dir ‘vall’. Altres que el seu origen es relaciona amb la Vall d'Aran, una de les comarques del Pirineu lleidatà.

L'únic que a hores d'ara queda clar és que el nom ha estat escollit fruit de l'amor dels seus pares. I és que la parella no deixa d'enviar-se senyals d'afecte en comentaris i fotos en comú als seus respectius perfils públics. Davant d'aquest panorama no hi ha dubte que per a Aida Oset i Iván Benet el nom d'Aran significa més que mai ‘família’.

➡️ Gent

Més notícies: