Slfie d'Isa Pantoja amb Asraf Beno mirant a càmera molt somrients
GENT

La malaltia que Asraf Beno ha aconseguit superar gràcies al suport d'Isa Pantoja

Durant un temps, Asraf Beno no va poder participar en cap dels realities de Mediaset a conseqüència d'una malaltia que afectava els pulmons

Asraf Beno, igual que a Supervivientes 2023, s'ha colat a la final de GH Dúo i s'ha emocionat en proclamar-se finalista d'aquesta edició.

Tot i això, durant anys, el model va haver de bregar amb una malaltia que li prohibia participar en aquest tipus de formats: la Sarcoïdosi.

I encara que actualment Asraf Beno ja ha aconseguit recuperar-se d'aquesta patologia, més d'una vegada, li va impedir passar les proves mèdiques que s'exigeixen en aquests programes de televisió.

Captura d'Asraf Beno durant el debat de campanya de GH DÚO

La malaltia que ha patit el marit de l'Isa Pantoja afecta principalment els pulmons. Tal com s'ha demostrat, aquesta patologia es caracteritza pel "creixement de petites acumulacions de cèl·lules inflamatòries als pulmons".

No obstant això, i malgrat que és menys freqüent, la Sarcoïdosi pot arribar a afectar altres òrgans del cos. Sigui com sigui, actualment l'Asraf Beno ha aconseguit superar aquesta malaltia gràcies, en gran part, al suport de la seva dona.

I encara que aquest problema de salut ja forma part del seu passat, més d'una vegada, el model n'ha parlat en algun mitjà de comunicació.

Asraf Beno va aconseguir superar la Sarcoïdosi gràcies al suport d'Isa Pantoja: "Van veure que tenia alguna cosa rara al pulmó"

Tot i que durant un temps l'Asraf Beno va tenir alguns símptomes relacionats amb la Sarcoidosi, no va ser fins al 2020 quan va obtenir un diagnòstic concret. Aquell any, la intenció del model era entrar a Supervivientes, somni que es va truncar quan els metges es van adonar del que li passava.

El marit de l'Isa Pantoja es va haver de sotmetre a diverses proves mèdiques, però va ser gràcies a una radiografia de tòrax quan es va assabentar del que li passava. Motiu pel qual no va poder formar part de l'equip d'aquell any.

Captura de 'Supervivientes' amb Asraf Beno en primer pla amb rostre seriós el 2 de juliol de 2023

Un dels problemes principals a què es va haver d'enfrontar l'Asraf Beno era que, si no es tractava com més aviat millor, podria generar cicatrius permanents als pulmons. Contratemps que podria derivar en hipertensió pulmonar i dificultats respiratòries.

Tot i això, aquest no seria el seu únic problema. Tal com va assegurar el marit de la Isa Pantoja en una entrevista per a Lecturas, els metges li van dir que també podria perdre la vista:

"Van veure que tenia alguna cosa estranya al pulmó, Sarcoïdosis, és una inflamació dels ganglis del pulmó. El metge em va dir que aquest problema de pulmons em podia deixar cec i provocar-me la mort. Però hi ha diversos estadis i jo estava a l'1, així que el més probable és que es curés sol".

Selfie d'Asraf Beno amb ulleres de sol mentre Isa Pantoja l'abraça per l'esquena

Però aquesta no és l'única vegada que l'Asraf Beno va parlar de la malaltia en un mitjà de comunicació. Durant una de les seves intervencions a Volverte a Ver, el col·laborador de televisió va voler explicar a la seva dona i a la resta dels televidents què li estava succeint:

"Sé que m'has vist estrany, ha estat perquè jo estava malament internament. Estava malament per uns temes de salut, em van trobar una anomalia als pulmons. Em van dir que era una cosa molt dolenta, ho he passat molt malament".

Tot i això, l'Asraf Beno va voler deixar clar que ja havia aconseguit superar aquest problema de salut. Això li ha permès poder participar en els diferents realities de Telecinco. "Estic bé, ho he superat, i no és tan dolent com pensaven".

➡️ Gent

Més notícies: