Primer pla d'Isa Pantoja seria a 'El Programa de Ana Rosa'

Isa Pantoja deixa de seguir Kiko Rivera a Instagram: què ha passat

Amb aquest pas que han fet la Isa Pantoja i el DJ, la seva reconciliació està cada cop més lluny

En aquests moments tan durs per al clan Pantoja a causa de l'estat de salut del Kiko Rivera, s'ha confirmat que la Isa Pantoja no farà les paus amb el seu germà, o almenys de moment.

Estava clar que s'esperava que els germans per fi enterressin la destral de guerra, sobretot després de saber que el DJ no està travessant el millor moment de salut. Tot i això, cap dels dos ha donat el seu braç a tòrcer per perdonar-se.

És més, no té pinta que sigui així per l'últim descobriment que s'ha fet. I és que, fent una ullada a les xarxes socials de tots dos, a E-Notícies s'ha esbrinat que ni la Isa Pantoja ni el Kiko Rivera se segueixen per Instagram, quan abans sí que ho feien.

Què és el que ha passat en aquesta ocasió perquè tots dos arribessin al punt de prendre aquesta dràstica decisió? A la llum, tota la veritat.

Captura d''El Programa de Ana Rosa' amb un primer pla d'Isa Pantoja el 17 de juliol de 2023
Isa Pantoja trenca tot contacte en deixar de seguir el seu germà | Mediaset

Isa Pantoja sentencia la seva relació amb el seu germà

Tot apunta que la relació de la Isa Pantojaamb el seu germà no tornarà a ser la d'abans, perquè s'ha descobert que tots dos no se segueixen a Instagram, cosa que significa que estan en el pitjor moment.

És cert que aquesta no és la primera vegada que passa, però, de fet, mai no havien durat tant de temps sense seguir-se en aquesta xarxa social. Sembla que aquesta vegada és la definitiva i que, de moment, no tenen intenció de reprendre el contacte.

El motiu no és altre que el de sempre: totes les ocasions en què el DJ ha carregat durament contra la seva germana a través de portades a Lecturas. Però la gota que va fer vessar el got va ser quan, en una d'elles, el fill de la cantant va parlar sobre el presumpte intent de suïcidi de la seva germana.

Primer plànol de Isa Pantoja trist amb els ulls plorosos a 'La casa fuerte' de Telecinco
Per la Isa Pantoja, va ser un cop dur que el seu germà la traís d'aquesta manera | Mediaset

"Vaig pegar a la meva germana una vegada, quan es va voler tallar les venes", van ser algunes de les dures declaracions que va donar Rivera respecte a la Isa Pantoja.

Des d'aleshores, la núvia d'Asraf Beno no ha volgut saber res del seu germà i ha mantingut el màxim possible les distàncies.

Fins i tot estant el Kiko Rivera en la situació en què està. La mateixa Isa Pantoja va confessar recentment a El Programa de Ana Rosa que no tenia intenció d'anar a l'hospital a veure'l perquè ja va ser persona non grata quan el va anar a visitar per l'ictus que aquest va patir.

"Estava desesperada perquè volia veure'l, no vaig ser ben rebuda i ara no ho faré", va explicar. Tot i això, la jove va revelar que això no significava que no es preocupés per ell, al revés, perquè ella segueix preguntant per ell a la seva mare, que, al contrari, sí que ha fet les paus amb el DJ.