Primer pla d'Ana María Aldón amb rostre seriós amb els cabells curts

Ana María Aldón ja està tranquil·la: la seva parella s'ha sincerat amb Telecinco

Ana María Aldón l'ha vist fer les seves primeres declaracions públiques

Ana María Aldón està feliç i il·lusionada amb la nova relació sentimental que ha iniciat. Ella ha tornat a creure en l'amor després de la seva ruptura amb Ortega Cano gràcies a un nou home, Eladio. Però no tot és tant de color de rosa com podíem imaginar.

Aldón ha vist que el seu noi ha estat posat en dubte. En concret, se l'ha acusat d'una suposada infidelitat i davant d'això ell ha decidit trencar el seu silenci. Ho ha fet per manifestar-se i perquè ella es quedi tranquil·la.

Ana María Aldón ha sentit la seva parella confessar-se a la televisió

La mare de Gema Aldón està tan encantada amb Eladio que no ha dubtat a posar amb ell públicament. Tot i això, poc li ha durat l'alegria.

Fa uns dies, el fotògraf Sergio Garrido li va avisar que havia enxampat a la seva parella en una actitud que no li agradaria. Ana María va voler saber-ne més, encara que el paparazzi va decidir no avançar res.

Tanmateix, ara hem sortit de dubtes amb unes fotografies on suposadament apareix en actitud afectuosa amb una altra dona. Per això, Eladio ha decidit sincerar-se a Fiesta, on la gaditana treballa, per tranquil·litzar-la.

Ana María Aldón agafada de la mà de la nova parella passejant pel carrer
Ana María Aldón sap que han acusat a la seva parella d'infidel | Mediaset

Aldón ha sentit les seves declaracions sobre les imatges: “No ho sé. Jo no he de donar cap mena d'explicació. La meva relació amb ella és molt bona, perfecta”.

“No hi ha cap crisi”.

Així mateix, la parella de la col·laboradora ha explicat que la dona amb què apareixia en unes fotos és “un tema personal de la meva feina. Perdona'm, però no en vull parlar. És una professional que treballa en aquest restaurant, és una amiga i no en vull parlar”.

Tot seguit, ha tornat a afirmar amb rotunditat que no hi ha infidelitat i que està encantat amb la relació que té amb l'Ana. És més, posteriorment li ha enviat un missatge a la seva noia dient-li: “No et preocupis, estimada. Està tot bé i estàs preciosa, t'estimo”.

Captura de 'Fiesta' parlant amb Eladio, nuvi d'Ana María Aldón, al carrer el 16 de juliol de 2023
Ana María Aldón l'ha vist parlar molt clar | Mediaset

Ana María Aldón respira tranquil·la després de les declaracions de la seva parella

L'exdona d'Ortega Cano ha volgut donar el seu punt de vista després de veure les manifestacions d'Eladio. I la veritat és que ha deixat clar que està molt tranquil·la i que hi confia plenament.

Ana María, amb un somriure, ha dit: “No li fiqueu més pressió. Ja s'ha acabat el tema”.

Captura de pantalla del programa 'Fiesta' del dia 16 de juliol amb Ana María Aldón i Emma García
Ana María Aldón ha reaccionat amb tranquil·litat davant les manifestacions de la seva parella | Telecinco

Tot seguit, ha afirmat: “Jo l'he vist que ha volgut ser agradable però ràpid, perquè estava nerviós. Ell podia haver sortit corrents, que és el que jo havia d'haver fet llavors, perquè jo vaig patir una persecució. M'aixecava i tenia deu cotxes de premsa a la porta de casa, no podia sortir-ne”.

“No podia fer una vida normal sense que hi hagués un càmera gravant-te el que estaves agafant fins i tot dins del supermercat. Era tot amb una lupa i aleshores a mi em porta la situació tan mals records que no vull que ell passi per aquí”.

Així, ha exposat que, abans de tot, vol protegir el seu xicot i evitar que es converteixi en objectiu de la premsa. Per això, ha reconegut que des que van iniciar la relació “li vaig dir que, si la cosa continuava endavant, hi tingués cura. Li vaig explicar com podia ser tot i la meva experiència”.

“L'he explicat perquè a ell li servís una mica de guia”.

A continuació, ha admès amb total sinceritat el bon moment sentimental que viu: “Som tan, però tan feliços. No vull donar la clau de la meva felicitat a ningú i, si he de comprovar alguna cosa per mi mateixa, ho faré”.