Primer pla de Kiko Rivera concentrat amb la mà en la barbeta i vestit amb una dessuadora blava
GENT

Kiko Rivera anuncia la seva reconciliació amb Isabel Pantoja: li ha demanat perdó

Kiko Rivera ha revelat que ha tingut una cita amb Isabel Pantoja

Kiko Rivera ha revelat a les seves xarxes socials que ja s'ha reconciliat amb Isabel Pantoja. Feia anys que no parlava amb ella perquè el va acusar a Telecinco d'haver-lo enganyat amb l'herència de Paquirri. La cantant va guardar silenci, però el seu entorn assegura que ha patit molt aquesta història.

Kiko Rivera ha tingut un problema de salut, va anunciar a Instagram que era a l'hospital i els seus seguidors es van revolucionar. Ara ha explicat què li ha passat exactament, però aquest assumpte gairebé ha quedat en un segon pla. El que realment ha cridat l'atenció és que ha demanat perdó a Isabel Pantoja i s'hi ha reconciliat.

Kiko ha començat dient que ha rebut el suport de molta gent, sobretot el d'Irene Rosales. Després ha revelat que la seva mare ha anat a visitar-lo, han enterrat la destral de guerra i tornen a estar units. Com es prendrà Isabel que aquest secret hagi vist la llum?

Primer pla d'Isabel Pantoja a la presentació de 'Top Star ¿Cuánto vale tu voz?'
Isabel Pantoja es torna a parlar amb el seu fill | Europa Press

Kiko sap que la cantant no vol exposar aquest tipus d'assumptes personals, però no ha pogut aguantar més temps. Segons les seves paraules, el cap de setmana passat han tingut una reunió “que necessitava” i que ha estat sanadora. Els conflictes ja formen part del passat, per això s'ha disculpat pel mal que li ha provocat.

Kiko Rivera demana perdó a Isabel Pantoja

Kiko ho ha explicat tot perquè no hi hagi dubtes: en aquests moments la seva relació amb Isabel torna a ser la mateixa de sempre. Han estat molts anys distanciats, sense parlar-se i fins i tot amb diferències legals, però Rivera admet que va sobrepassar els límits.

“Gràcies, mare, per venir a veure'm i per passar aquella tarda junts que per a nosaltres va ser tan necessària”, comença dient. “Perdó, perdó per les maneres, perdó per no saber controlar-me i perdre els nervis d'una manera que no em caracteritza. El meu cor necessita curar-se i, per això, us necessito a tots i així serà”.

Primer plànol de Kiko Rivera amb gest atònit en 'Sálvame Deluxe'
Kiko Rivera s'ha disculpat | Mediaset

Rivera no se sent identificat amb el seu passat i ha demanat una treva per agafar aire, almenys fins que els seus assumptes mèdics estiguin arreglats. “Em prendré uns dies després de les intervencions necessàries per recuperar-me i torno com més aviat millor. M'estic cuidant i així continuarà sent, deixant enrere tots els meus mals hàbits”.