Captura d''El Programa de Ana Rosa' amb un primer pla d'Isa Pantoja el 17 de juliol de 2023

Isa Pantoja revela si ha perdonat Kiko Rivera i si el visitarà a l'hospital

Isa Pantoja ha explicat a 'El Programa de AR' quina decisió ha pres

Isa Pantoja ha reaparegut a El Programa de AR després que Kiko Rivera hagi donat la notícia del moment. Kiko ha anunciat que l'han d'operar per un problema de cor i la seva mare, la cantant Isabel, l'ha anat a visitar-lo. Pantoja és a l'hospital, però la família no es reunirà completament perquè la col·laboradora d'Ana Rosa Quintana no vol.

Isa Pantoja ha revelat que va intentar perdonar Kiko Rivera quan va tenir el primer problema, quan va patir l'ictus. “Jo li vaig posar una demanda i aquesta demanda la vaig treure quan va patir l'ictus, encara que ell no em volgués veure, però vaig pensar que era millor”. Recordem que la jove no va poder veure el seu germà i això encara els va distanciar més.

Quan li pregunten a Isa si no és bon moment per enterrar la destral de guerra, ho té clar. Creu que la decisió és de Kiko, ja que ella va fer un pas endavant fa uns mesos i no va obtenir cap resposta.

Primer plànol de Kiko Rivera amb gest atònit en 'Sálvame Deluxe'
Kiko Rivera té un nou problema de salut | Mediaset

“Això li ho hauries de dir a l'altra part perquè, quan va patir l'ictus, jo no tenia informació i li vaig trucar. Jo agafo un cotxe i me'n vaig a l'hospital, estava desesperada perquè volia veure'l, no vaig ser ben rebuda i ara no ho faré. M'he preocupat per ell, n'estic informada i el que he hagut de fer ho he fet en tot moment”.

Isa Pantoja no serà a l'operació de Kiko Rivera

Isa ha admès que el seu vincle amb Kiko continua igual de malament que els últims mesos. “Jo amb el meu germà no tinc relació, però n'estic assabentada i per mi és important que estigui bé. La persona que m'informa és la meva mare, amb ella és amb qui tinc contacte i em va avisar quan va passar això”.

Pantoja creu que Isabel ha afluixat la corda perquè a poc a poc han solucionat els seus problemes. No creu que la cantant s'hagi desplaçat amb urgència perquè l'estat de Kiko sigui dolent.

Imatge d'Isa Pantoja amb rostre neutre en el plató de 'Supervivientes 2023'
Isa Pantoja té les idees clares | Mediaset

“Des que va tenir l'ictus, quan va passar tot, la meva mare hi va voler anar i algú li va demanar que no hi anés, però aquí es va quedar la història. Després d'això no han tingut relació, però desconec si de fa uns mesos fins ara ha millorat. No és que el que estigui passant és greu, potser tenen una relació normal i per això ella hi és”.

Isa assegura que està informada, però encara no ha perdonat Kiko i no considera oportú anar-hi a visitar-lo. Això sí, n'està pendent en la distància.