Primer pla d'Isa Pantoja seria a 'El Programa de Ana Rosa'
GENT

Isa Pantoja confirma per error una notícia que deixa malament Asraf Beno

Isa Pantoja ha posat, sense voler, sobre la taula un assumpte que està generant polèmica

Isa Pantoja està absolutament centrada en la defensa del seu xicot, Asraf Beno, a Superviventes. És més, l'ha lloat com a concursant i ha destacat com n'està d'orgullós el seu fill, Alberto, d'ell. I, per si no fos suficient, també ha dit alt i clar el perquè ha de ser el guanyador.

Però Isa ara es troba en l'actualitat per un altre motiu. En concret, perquè en un directe a les xarxes ha deixat caure per error una dada que ha deixat malament el seu xicot. Una dada que ha portat a l'organització del reality a prendre mesures urgents.

Isa Pantoja posa la pota

Isa Pantoja sempre ha aprofitat qualsevol intervenció seva a la televisió o a les xarxes per demanar el vot per al seu promès. I a aquesta causa està centrada des del primer moment que va començar Supervivientes.

Isa Pantoja, parella d'Asraf Beno, defensant-lo al plató de 'Supervivientes 2023'
Isa Pantoja i el seu interlocutor van desvelar que els rumors sobre les votacions eren certs | Mediaset

Tant és així que fa unes setmanes va participar en un directe amb un internauta i aquest va revelar el que es rumoreja des de fa temps. Ens referim al fet que el sistema de votació gratuït mitjançant app té les seves 'fugides'. Suposadament, cada persona pot votar una sola vegada al dia, però la realitat és que es pot donar més d'un suport al mateix participant per jornada.

Aquest rumor va quedar clar que era veritat quan el noi, una setmana que Beno estava nominat, va dir: “Qui no sàpiga votar més d'una vegada, que es posi en contacte amb mi. I jo els ho explico, perquè es pot”.

Davant d'aquestes paraules, la jove Pantoja, entre rialles, va afirmar: “Sí, voler és poder”. I va propiciar que ell afegís: “Fins i tot es pot votar dues vegades per minut, amb això ho dic tot”.

Una estratègia davant de la qual ella va reaccionar ràpidament per evitar que els fans d'altres participants descobrissin el 'truc' de les votacions. I també ho va fer per aconseguir que no se'ls acusés de manipulació i que Beno no fos titllat de salvar-se per trampes. Per aquest motiu, ella va exposar: “Ja està, no diguis res més, calla”.

“Això no ho diguis. Esborrem i retrocedim”.

Isa Pantoja ha vist el que ha passat ara

Isa Pantoja ha comprovat que les suposades trampes de les votacions, de les quals tant es parlava, ara han tingut conseqüències. L'organització de Supervivientes sembla haver descobert les mateixes i ha decidit actuar de forma ràpida i contundent.

En efecte, la núvia d'Asraf ha vist que la gala d'ahir dimarts va començar amb un comunicat del reality. Comunicat que Carlos Sobera es va encarregar de llegir. Va dir: “En aquestes darreres 24 hores hem detectat irregularitats en el sistema de votacions de caràcter tecnològic, irregularitats completament alienes a Mediaset”.

“Per tant, en un exercici màxim de responsabilitat, s'anul·la la votació gratuïta i oberta des de dijous passat. Els nominats es mantenen, però avui no hi haurà cerimònia de salvació. Dijous s'obrirà una nova votació i us donarem en aquest sentit, nous detalls perquè hi pugueu participar”.

Carlos Sobera en la gala de 'Supervivientes 2023' del programa del dia 25 de maig de 2023
Isa Pantoja ha vist 'Supervivientes' prendre mesures després de descobrir el que està passant | Telecinco

Al que Isa li ha vist afegir: “La votació, lògicament, serà amb els mateixos nominats, aquests no varien. És a dir, són Bosco, Artùr i Adara”.

“Això és el que té la tecnologia, quan es fa servir bé, bé. Però quan alguns s'entesten a fer-la servir malament és quan sorgeixen problemes, encara que estem en el camí de resoldre'ls”.

Pantoja ha vist que aquesta decisió de Supervivientes, ha ofès molts espectadors per considerar que aquestes trampes han succeït des del començament. Per això a les xarxes han mostrat el seu malestar amb missatges com “A bona hora, mànigues verdes” i “Em feu riure amb els vostres tripijocs”.

“Això porta passant des de l'inici del programa, però aquesta setmana us va bé per generar safreig i contingut a les xarxes” i “Fins ara s'havia votat igualment i ho heu consentit. Aleshores, no convé el que va guanyant, és això?”.