Captura de 'Supervivientes' amb Alma Bollo al plató el 13 de juny de 2023
GENT

Alma Bollo destapa una cosa sobre la boda d'Isa Pantoja que ho canvia tot

Alma Bollo ha compartit amb el públic la decisió que ha pres

Alma Bollo s'ha convertit en protagonista de l'última gala de Supervivientes perquè s'ha enfrontat a Isa Pantoja. Li ha deixat les coses clares i li ha reconegut que no pretén tenir cap mena de relació amb Asraf Beno. Aquesta dada canvia la història perquè Alma era un dels pocs familiars que assistirien a la boda d'Isa.

Alma Bollo assegura que “no hi ha més cec que el que no vol veure” i està convençuda que la seva cosina s'està equivocant. Isa està dolguda perquè sempre ha tingut bona relació amb Alma, de fet era una de les poques a qui va convidar a la boda. “Ara ella haurà de decidir”, va dir Pantoja quan va descobrir els problemes que estava tenint amb Asraf.

Captura de 'Supervivientes' amb Isa Pantoja i Alma Bollo cara a cara el 13 de juny de 2023

Alma ja ha decidit, ha deixat clar que no estarà on estigui Asraf i que no tindrà cap contacte amb ell. Promet que no és el mateix davant que darrere de les càmeres i no vol saber res quan acabi Supervivientes. “No hi haurà cap relació amb Asraf”, assegura Bollo quan li pregunten pels plans de futur.

Isa Pantoja va explicar a El Programa d'AR que mai havia arribat a convidar Manuel Cortés al seu casament perquè no tenien tracte. Tot i això, Alma sí que era a la llista perquè sempre havien tingut bona connexió, però ara tot ha canviat. Cada cop hi ha menys representants de la família Pantoja a l'enllaç i tots coincideixen en el mateix: no suporten a Asraf Beno.

Alma Bollo destapa la seva decisió

Isa segueix insistint que Alma té les portes obertes, de fet assegura que no li guarda rancúnia. El que sí que ha fet ha estat recomanar-li que sigui “més humil” perquè l'actitud que ha pres no és la correcta.

Captura de 'Supervivientes' amb Asraf Beno a la palapa

“Faré com Anabel i convidaré a Alma, que ja sap que està convidada perquè li vaig dir. Manuel no hi era i ara menys”, explica Isa. La filla de Raquel Bollo ha destapat que no pretén tenir contacte amb Asraf i en conseqüència no anirà a la boda.

Isa ja està acostumada i diu que a la seva família “uns entren i altres surten”, encara que no esperava rebre això per part d'Alma. La supervivent insisteix que Pantoja s'equivoca, creu que està confiant en Asraf i que en pagarà les conseqüències. L'ha advertit i aquest advertiment marcarà un abans i un després: ho ha canviat tot.

➡️ Gent

Més notícies: