Muntatge d'Irene Urdangarín amb la Infanta Cristina i Iñaki Urgandarin

GENT

Irene Urdangarin, sense voler, provoca una guerra entre la mare i Iñaki Urdangarin

Irene Urdangarin s'ha convertit en el nou motiu de les disputes entre Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina

Irene Urdangarin continua sent el maldecap més gran per a la infanta i per a Iñaki Urdangarin. Quan tots pensaven que el futur de la benjamina estava més que assegurat, aquesta va decidir fer un gir radical a la seva vida. Després de graduar-se, no va entrar a la universitat i va optar per fer tasques de cooperació a Cambodja.

Tanmateix, la jove no ha aconseguit adaptar-se a la seva vida com a voluntària i hauria demanat a la seva mare tornar a Ginebra. Aquesta incertesa sobre el seu futur ha provocat que entre la infanta i Iñaki s'hagi produït una nova guerra. Els pares d'Irene no aconsegueixen posar-se d'acord, cosa que ha contribuït al distanciament familiar.

Irene Urdangarin, el motiu que distancia la infanta i Iñaki Urdangarin: no es posen d'acord sobre el seu futur

Irene Urdangarin s'ha convertit en el motiu de la nova guerra entre la infanta i Iñaki Urdangarin. Sense voler-ho, els dubtes sobre què fer amb la seva vida han acabat provocant en els seus pares una profunda preocupació.

En un principi semblava decidida a ingressar a la universitat i cursar el grau d'Administració i Direcció Hotelera. Tanmateix, arribat el moment es va prendre un any sabàtic —hi ha qui afirma que va ser perquè no va assolir la nota—, i anar-se'n de voluntariat.

Muntatge amb Irene Urdangarin seriosa, la infanta Cristina somrient i Iñaki Urdangarin amb una camisa verda
Irene Urdangarin provoca noves diferències entre els pares | e-noticies.cat, Europa Press, GTRES

Tres mesos després, Irene tampoc no està a gust a Cambodja i ha demanat a la seva mare tornar a Suïssa. Cosa que, de moment, no s'ha produït. Tots aquests dubtes han fet que la infanta no trobi la manera d'ajudar la seva filla i es negui a demanar consell a Urdangarin.

El motiu de la seva negativa rau que l'exduc de Palma no dona tanta importància al futur immediat d'Irene. Tot just acaba de fer els 18 anys i Iñaki es mostra molt més comprensiu que la infanta.

Per això, Irene ha provocat una guerra entre la seva mare i Iñaki, ja que no aconsegueixen posar-se d'acord sobre el seu futur. Cadascú té una visió diferent, però la de l'exjugador d'handbol no és del gust de Cristina. Ella vol que Irene estudiï, però les intencions de la jove no semblen anar encaminades cap a això.

El pla d'Iñaki Urdangarin amb Irene

Mentre que Irene continua debatent-se sobre què fer amb la seva vida, Iñaki té molt clara la seva postura. Des que l'exduc de Palma va iniciar un idil·li amb Ainhoa Armentia, la relació amb Irene s'ha refredat notablement.

La noia continua sense acceptar la seva relació i no li perdona la traïció de què va ser víctima la seva mare. Iñaki ha intentat reconduir la situació i lligar caps, sense èxit.

Iñaki Urdangarin amb l'infanta Cristina i la seva filla, Irene Urdangarin, a Vitoria
Iñaki pretén guanyar-se Irene donant-li més llibertat | GTRES

Per això ha pres la decisió de fer tot el contrari que la infanta i no pressionar-la sobre el seu futur. El seu pla és donar-li més llibertat per guanyar-se la seva confiança i aconseguir millorar la relació amb ella.

Ara bé, això ha provocat que Cristina no compti amb un aliat en la seva lluita pel futur d'Irene. Les diferències entre ells han augmentat i el jove s'ha convertit en el centre de les desavinences.

Muntatge amb la infanta Cristina seriosa amb els cabells recollits i Iñaki Urdangarin amb les celles cap amunt
La infanta no comparteix la visió d'Iñaki sobre el futur d'Irene | e-noticies.cat, Europa Press

Mentrestant, la benjamina de la família sembla estar enlluernada pels focus i li agradaria seguir els passos de la seva cosina Victòria Federica. Cosa que la infanta no està disposada a acceptar i a la qual haurà d'enfrontar-se quan torni de Cambodja.

Tal com va publicar ¡Hola!, Irene estarà de voluntariat almenys durant sis mesos. Temps que estaria fent servir, a més de per ajudar la gent, per pensar què fer quan torni a casa. Veurem si en aquest temps aconsegueix planificar el seu futur.

➡️ Gent

Més notícies: