Fotomuntatge de les cares d'Iñaki Urdangarin seriós pel carrer i la seva filla Irene seriosa al funeral de Constantí de Grècia

GENT

Irene Urdangarin es nega a acceptar la proposta que li ha fet Iñaki Urdangarin

Iñaki Urdangarin tenia un pla que Irene Urdangarin ha rebutjat mentre es troba a Cambodja fent el seu voluntariat

Irene Urdangarin continua amb el seu camí com a voluntària a Cambodja. Fa poc més d'un mes que la filla d'Iñaki Urdangarin va posar rumb a Àsia després de renunciar a continuar els seus estudis universitaris. Una renúncia que, per a alguns, el que amagava en realitat va ser el seu fracàs a les proves d'accés a la universitat.

Sigui com sigui, la veritat és que la jove sembla entusiasmada amb el seu voluntariat, encara que es trobi lluny de la seva família. Tot i això, malgrat la nostàlgia dels seus, Irene s'ha negat a acceptar la proposta d'Iñaki d'anar a visitar-la.

Irene Urdangarin no accepta la idea d'Iñaki Urdangarin: no vol que el seu pare la visiti a Cambodja

Amb 18 anys acabats de fer, Irene Urdangarin ha agafat les regnes de la seva vida i està disposada a fer-hi el que vulgui. La preocupació dels seus pares és notable, sobretot perquè la noia els va traslladar la seva idea d'esdevenir influencer quan torni de Cambodja.

Sembla que el voluntariat li ha servit per establir les bases del seu futur, encara que aquest no sigui del gust de la infanta Cristina. Mentrestant, una altra preocupació agita la vida d'Iñaki Urdangarin, que continua mantenint una tensa relació amb la benjamina de la família.

Irene Urdangarin amb la cara seriosa parlant per telèfon i amb les celles arrufades
Irene Urdangarin diu al seu pare que no vagi a veure-la a Cambodja | GTRES

La seva relació amb Ainhoa Armentia no va agradar a Irene, que mai no va acceptar que el seu pare li hagués estat infidel a la seva mare. Després de tot allò que van passar pel cas Nóos, es va sentir traïda per Iñaki, del qual va optar per allunyar-se.

Per part seva, l'exduc de Palma es nega a acceptar el distanciament i vol lluitar per la reconciliació. Per això, li ha proposat a la seva filla anar a veure-la a Cambodja, una idea que la noia ha declinat sense miraments.

Iñaki Urdangarin amb rostre somrient el dia 19 de setembre del 2019
Iñaki Urdangarin ha estat rebutjat per la seva filla | Europa Press

Irene no ha acceptat la proposta d'Iñaki i no vol que aquest viatgi fins a Àsia per visitar-la, ja que encara continua dolguda amb ell. Una informació que manté El Nacional, afirmant que la jove no vol saber res del seu pare.

La petita dels Urdangarin pensava que la distància ajudaria a recompondre la relació, però s'ha adonat que li embarga un sentiment de decepció. Una situació molt difícil de solucionar i que ha provocat que la relació entre ells estigui irremeiablement trencada.

Irene Urdangarin es distancia més d'Iñaki

Per a Irene qui sempre ha estat al seu costat ha estat la seva mare, la infanta Cristina. Ella la va ajudar a preparar el viatge a Cambodja i va passar amb ella les últimes hores abans de posar rumb al seu voluntariat.

Per no parlar del temps que han viscut juntes a Ginebra mentre Iñaki complia condemna a la presó de Brieva. Han estat anys molt complicats per a la noia, que ha necessitat més que mai una família unida.

Iñaki Urdangarin amb l'infanta Cristina i la seva filla, Irene Urdangarin, a Vitoria
Irene Urdangarin no vol saber res del seu pare | GTRES

La sorpresa va ser màxima quan va saber que Iñaki s'havia enamorat d'una altra, trencant així el nucli familiar. Amb els seus germans grans lluny, només va trobar consol en la seva mare, que va veure destrossada després de la deslleialtat del seu progenitor.

Això va motivar que creixés en Irene un sentiment de desil·lusió cap a la figura paterna. Des de llavors, han estat molt poques les vegades en què han coincidit. La noia ha evitat trobar-se amb el seu pare i, quan ho ha fet, amb prou feines han parlat.

El mateix mitjà afirma que Urdangarin està desolat per aquesta situació i que la seva intenció és fer les paus. Per això es va plantejar la possibilitat de veure's a Cambodja i comptar amb aquest entorn per lligar caps. Un plantejament que Irene s'ha negat a acceptar, ja que sent que allí pot oblidar tot el mal que li ha ocasionat.

➡️ Gent

Més notícies: