Muntatge de Manuel Díaz somrient en vestit gris al costat de Virginia Troconis somrient amb un collaret de diamants i uns interrogants vermells

GENT

Manuel Díaz revela en quin punt es troba el seu matrimoni amb Virginia Troconis

Manuel Díaz i Virginia Troconis han celebrat 20 anys des que va tenir lloc el seu enllaç i el torero confessa com es troba la relació entre ells

Manuel Díaz serà un dels participants en la nova edició que Antena 3 prepara d'El Desafío. El marit de Virginia Troconis està entusiasmat davant la idea d'enfrontar-se a les proves i de compartir plató amb les figures més populars.

El d'Arganda del Rey ja ha fet els primers assajos i a la seva sortida va ser preguntat sobre les darreres novetats a la seva vida. Una guardava relació amb Virginia, que li dona suport i l'anima en el seu nou camí televisiu. De les seves declaracions se'n desprèn en quin punt es troba la seva relació, justament quan s'han complert 20 anys de la seva boda.

Manuel Díaz confessa a quin punt està la seva relació amb Virginia Troconis: "Està encantada"

Manuel Díaz iVirginia Troconis es van donar el 'sí, vull' el 2004 després de pocs anys de relació. Va ser amor a primera vista i 'El Cordobés' va saber, sense cap dubte, que estava davant la dona de la seva vida.

Des de llavors van esdevenir l'u per a l'altre i són inseparables. Representen un dels matrimonis més sòlids de la premsa rosa i, avui dia, la seva relació és de les més envejades. Sobretot perquè s'entenen a la perfecció i perquè Virginia ha estat donant suport a Manuel en els moments més complicats de la seva vida.

Manuel Díaz 'El Cordobés' i Virginia Troconis posen durant la presentació del projecte benèfic 'Les mans que donen mai estaran buides' a l'Hotel Santo Mauro, a 16 de febrer de 2023, a Madrid
Manuel Díaz i Virginia Troconis han celebrat 20 anys de casats | Europa Press

Una prova és com ha acollit Troconis la participació de Manuel en El Desafío i que demostra en quin punt està el seu matrimoni. "Virgínia està encantada perquè sap que jo soc una persona d'acció i és clar també em calia", afirmava molt somrient.

Resulta evident que la veneçolana celebra que el seu marit participi en el programa sabent que en gaudirà molt. Tant d'entusiasme té 'El Cordobés' que reconeix que té tots els membres de la seva família com a "bojos".

Primer pla de Manuel Díaz feliç a la correguda de bous benèfica per al Banc d'Aliments
Manuel Díaz confirma que el seu matrimoni amb Virgínia és molt sòlid | Europa Press

Al costat de Virgínia, Manuel ha creat una família amb dos fills en comú: Manuel i Triana, tots dos ja adolescents. Aquests s'uneixen a la filla que el torero va tenir amb Vicky Martín Berrocal, Alba Díaz, que al desembre va fer 24 anys.

De fet, a la sortida també va parlar de la seva exdona, amb la qual sempre s'ha mostrat respectuós i molt proper. Una prova més de com és de ferm el seu matrimoni amb Virgínia, que veu amb bons ulls la bona relació que hi ha entre ells.

Entre Manuel Díaz i Virginia Troconis hi ha una complicitat molt especial

Des que els camins de Manuel i Virgínia es van creuar han estat inseparables i en la mateixa direcció. És habitual veure'ls presumint de la seva relació a les xarxes socials, on s'intercanvien missatges i fotos carregades de romanticisme.

L'última va ser amb motiu del seu 20è aniversari de casats. "La felicitat no és una meta, sinó un camí. Seguim caminant junts", va publicar 'El Cordobés'.

Una de les coses que crida més l'atenció del matrimoni és la bona relació que, tant Manuel com Virginia, tenen amb Vicky Martín Berrocal. La dissenyadora va ser la primera dona del torero i una de les persones més importants de la seva vida.

Tot i que el seu matrimoni va ser breu, es van casar el 1997 i es van divorciar el 2001, van tenir una filla en comú que els uneix de manera irremeiable. Per ella han sabut oblidar el passat i tenir una relació cordial que Troconis va acceptar immediatament.

Muntatge de Manuel Díaz amb Virginia Troconis vestits de negre i Vicky Martín Berrocal amb un vestit verd
Manuel i Virginia tenen una excel·lent relació amb Vicky Martín Berrocal | e-noticies.cat, Europa Press

Veure parlar Manuel en bons termes de la seva exdona i alegrar-se per ella demostra com és de ferm i sòlid el seu matrimoni amb Virgínia. "A Vicky l'estimo un munt i pel bé d'Alba vull estigui feliç i que li surtin bé les coses", va manifestar fa poc.

Unes declaracions que van ser donades després de ser preguntat sobre la relació de la seva exdona amb l'empresari Enrique Solís. Per part seva, Virginia també ha parlat meravelles de Vicky, presumint de l'excel·lent relació que mantenen.

➡️ Gent

Més notícies: