Muntatge de fotos de primer pla d'Isa Pantoja i Irene Rosales, totes dues amb rostre seriós, i un emoji d'una casa al costat

GENT

Irene Rosales no pot visitar Isa Pantoja a la seva casa nova per un motiu de pes

Irene Rosales i Isa Pantoja han donat per acabada definitivament la seva relació després de les últimes polèmiques

Irene Rosales roman completament aliena a les novetats recents que s'han produït a la vida d'Isa Pantoja. En el passat, totes dues eren molt amigues i tenien un tracte proper, però els conflictes amb Kiko les van distanciar. La filla de la 'tonadillera' continua sense parlar-se amb el DJ i això ha acabat esquitxant les dues famílies.

En aquest sentit, Irene serà una de les persones que no podran visitar la nova llar d'Isa i tampoc les seves filles, Ana i Carlota. El motiu és que les petites tampoc tenen relació amb la seva tieta, que no veuen des de fa mesos.

Irene Rosales no visitarà la casa d'Isa Pantoja

Isa Pantoja continua endavant amb la seva vida amb Asraf, amb qui ha comprat el seu primer habitatge. Es tracta d'una meravellosa casa amb jardí al Puerto de Santa María, on la parella es troba gaudint de la seva vida en comú. Una felicitat que ni tan sols el distanciament amb Kiko pot entelar.

Captura d'un post d'Isa Pantoja amb una imatge amb Asraf Beno

De fet, això és el que ha provocat que Irene Rosales es mantingui apartada de la seva cunyada. Isa ja no té relació amb Rosales ni tampoc amb les filles d'aquesta, que no veu des de fa mesos. Motiu pel qual la sevillana no podrà visitar la casa que Isa i Asraf han comprat a Sevilla.

Els problemes al clan Pantoja s'han enquistat i sembla que cap de les dues parts pensa a fer el primer pas. La reconciliació és més difícil que mai i l'única cosa que podria arreglar les coses és que Isa parli amb Kiko.

Cosa que la col·laboradora es nega a fer, dolguda encara pel tracte que ha rebut del seu germà els darrers temps. Per la seva banda, el DJ tampoc no sent la necessitat de propiciar la reconciliació, sobretot després de deixar-se veure amb un dels enemics d'Isa.

Muntatge de fotos en primer pla d'Isa Pantoja i la seva cunyada, Irene Rosales, amb el rostre seriós

En el passat, Isa i Irene eren carn i ungla i era habitual veure-les juntes. Moments que aprofitaven perquè els fills de totes dues es veiessin i poguessin gaudir de la família. Tanmateix, els problemes entre la col·laboradora i el DJ han dinamitat completament la relació, afectant de ple els fills de tots dos.

Isa ja no té relació amb les seves nebodes, fet que dificulta que Irene pugui anar a visitar la casa de la seva cunyada.

Isa Pantoja i Irene Rosales confirmen la ruptura total de la seva relació

Una de les coses que confirma que no hi ha cap mena de relació entre Isa i Irene es troba a l'univers 2.0. És aquí on ha resultat més evident que la germana i la dona de Kiko han donat per acabada la seva amistat.

Captura dels perfils d'Isa Pantoja i Irene Rosales amb els seus seguidors

Ni Isa ni Irene se segueixen a Instagram, indicatiu que cap vol estar al corrent d'allò que passa a les seves vides. Mentre la col·laboradora presumeix de la seva nova llar a Sevilla, Rosales està centrada en la família. El que crida l'atenció és que totes dues treballen a Telecinco, cosa que podria provocar alguna trobada inesperada.

De moment, la situació entre elles continua sent tensa i ja no queda ni rastre del bon tracte que tenien en el passat. Irene dona suport incondicionalment a Kiko en la seva guerra amb Isa, i per a ella, ha estat el revés definitiu.

El més trist de tot això és que els que han acabat perjudicats han estat els cosins. Isa va confessar a la seva última entrevista al Deluxe que no havia felicitat una de les seves nebodes pel seu aniversari. Per justificar-se, va afirmar que en un dels últims missatges que va enviar una de les filles de Kiko no va tenir resposta.

"Ni públicament ni en privat no ha tingut un gest d'acostament amb mi", va explicar. “A la meva cunyada Irene la respecto, però no vull que s'interposi entre el meu germà i jo”, va sentenciar.

➡️ Gent

Més notícies: