Primer plànol d'Irene Rosales amb rostre seriós
GENT

Irene Rosales evita parlar d'Isabel Pantoja després de l'última hora de Kiko Rivera

Irene Rosales ha decidit no dir ni una sola paraula sobre la seva sogra en públic

Irene Rosales s'ha pronunciat públicament després de conèixer l'última hora sobre l'estat de salut del seu marit. Tanmateix, per a sorpresa de molta gent, l'empresària ha evitat una vegada més parlar d'Isabel Pantoja, malgrat que la seva relació amb Kiko ha canviat completament.

Fa tot just unes hores, s'han tornat a encendre totes les alarmes després de fer-se públic l'últim contratemps del DJ. Després de l'ictus va patir fa nou mesos, Rivera ha hagut de ser operat a l'Hospital Virgen del Rocío de Sevilla.

Irene Rosales i Kiko Rivera en una premiere del Cirque du Soleil
El marit d'Irene Rosales ha estat operat del cor | GTRES

"Una part del meu cor no funciona en condicions", ha assegurat el marit d'Irene Rosales, abans d'apuntar que continua "viu" i amb moltes ganes "de viure".

Durant tot aquest procés, l'excol·laboradora de televisió no se n'ha separat ni un segon del marit. Tot i això, una de les grans incògnites era si Isabel Pantoja anava a acudir o no a l'hospital per estar al costat del seu fill.

Des de fa gairebé tres anys, la relació entre el DJ i la seva mare és totalment inexistent. Ara bé, davant la gravetat de la situació, sembla que tots dos han deixat de banda les seves diferències.

Ara, i després d'aquesta aparent reconciliació, Irene Rosales ha tornat a les xarxes socials per enviar-li un missatge de suport al pare de les seves filles. Tot i això, el que més ha sorprès d'aquesta publicació és el poc protagonisme que ha tingut la 'tonadillera'.

Irene Rosales no esmenta la seva sogra en la seva última publicació

Irene Rosales ha tornat al seu perfil d'Instagram després que Kiko hagi superat amb èxit la seva última intervenció quirúrgica. La veritat és que l'empresària no ha volgut deixar passar l'ocasió per dedicar al seu marit unes boniques paraules d'amor.

A través de les històries de la xarxa social, la televisiva ha publicat una fotografia de l'artista, però el que més ha cridat l'atenció és la història que s'amaga darrere aquesta instantània.

"Darrere de l'objectiu hi ha una petita princesa anomenada Ana capturant el seu papi fent el que més li agrada, la seva feina", ha explicat Irene Rosales. "Ets fort, papi, i aquí estarem al teu costat sempre perquè som un equip", ha afegit a continuació.

Storie d'Irene Rosales a Instagran recolzant Kiko Rivera, el seu marit
Irene Rosales no esmenta la seva sogra en el seu últim comunicat | @irenerova24, Instagram

Abans d'acabar, la sevillana ha volgut deixar clar que estima molt Kiko Rivera, malgrat els durs moments que han hagut de superar junts. "T'estimo, t'estimo pels moments bons, t'estimo pels moments menys bons i t'estimo al meu costat sempre".

Tot i això, i malgrat aquest bonic missatge, el que més ha sorprès ha estat el nul protagonisme que ha tingut Isabel Pantoja. Encara que la relació entre mare i fill està passant per un bon moment, Irene Rosales ha optat per ser prudent i no fer cap mena de declaració.

Primer pla d'Isabel Pantoja a la presentació de 'Top Star ¿Cuánto vale tu voz?'
Kiko dona les gràcies públicament a la seva mare | Europa Press

Per part seva, el DJ també s'ha pronunciat a través del seu perfil d'Instagram. Abans d'entrar al quiròfan, el jove ha volgut dedicar unes paraules a tots els seus éssers estimats.

Per això, no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora d'agrair públicament tot el suport que ha rebut aquests últims dies. Això sí, a diferència d'Irene Rosales, Rivera sí que ha esmentat la seva mare en aquest comunicat:

"Gràcies, Mare, per venir a veure'm i per passar aquella tarda junts que, per a nosaltres, va ser tan necessària", ha escrit, abans de disculpar-se públicament. "Perdó per les maneres, per no saber controlar-me i perdre els nervis d'una manera que no em caracteritza".