Muntatge amb el rostre d'Iñaki Urdangarin amb unes imatges dels seus fills: Irene, Pablo i Juan Urdangarin i una emoticona d'una explosió
GENT

Iñaki Urdangarin dona la primera exclusiva: ja ha confessat què passarà amb els fills

Iñaki Urdangarin parla per primera vegada i deixa clar el seu desig ara que no pertany a la família reial espanyola

Després d'anys esquivant els mitjans de comunicació, Iñaki Urdangarin ha decidit trencar el silenci a través de la seva primera i esperada exclusiva. Hi ha deixat clar què passarà amb els seus fills ara que per fi s'ha desvinculat per complet de la família reial espanyola: vol gaudir-ne en la intimitat.

Cosa que podrà dur a terme després d'haver fet oficial el seu divorci amb la infanta Cristina. El gener de 2022, es van encendre totes les alarmes quan van sortir a la llum les seves primeres imatges al costat d'Ainhoa Armentia. Tanmateix, no va ser fins dos anys després que els exducs de Palma van separar els seus camins per sempre.

Ara, després de posar fi a aquest conflicte familiar i haver deixat enrere els seus problemes amb la justícia relacionats amb el Cas Nóos, Iñaki Urdangarin s'ha pronunciat per primer cop.

Aquest dimecres, la revista Semana ha publicat en exclusiva la conversa que ha mantingut amb l'exesportista. Unes declaracions que han aconseguit després d'interceptar l'exmarit de la infanta Cristina al mig del carrer.

Fotografia d'Iñaki Urdangarin sortint de casa amb la cara seriosa

Durant la xerrada, Iñaki Urdangarin ha volgut destacar que actualment està “divorciat” i que ja no té “cap condemna”. Per això, ara el seu desig més gran és “ser una persona normal, amb una vida normal i gaudir dels meus fills i de la meva llibertat”.

Iñaki Urdangarin concedeix la seva primera exclusiva: “Vull gaudir dels meus fills i de la meva llibertat”

Iñaki Urdangarin ha trencat el seu silenci per primera vegada des que va començar a pertànyer a la família reial espanyola. I ho ha fet mitjançant una exclusiva inesperada.

Durant la seva curta conversa amb la revista, l'exduc de Palma ha deixat molt clar que el seu desig més gran és portar una vida normal, allunyada dels mitjans de comunicació. Cosa que ara podrà aconseguir després del seu divorci de la infanta Cristina.

Muntatge Juan, Pablo, Miguele Irene Urdangarin

A més, Iñaki Urdangarin ha volgut aprofitar l'ocasió per deixar al descobert què passarà amb els seus quatre fills després d'acabar de complir la condemna pel Cas Nóos.

“Estic divorciat i ja no tinc cap condemna. Vull ser una persona normal, amb una vida normal i gaudir dels meus fills i de la meva llibertat”, exposava. D'una altra banda, l'exjugador d'handbol també ha revelat el seu desig que se'l desvinculi completament de la família reial espanyola.

“No vull que em fotografiïn ni que em preguntin, ja no he de donar explicacions de res. Ja no formo part d'això[la família reial]. Vull ser una persona anònima i gaudir de la meva vida”, ha dit Iñaki Urdangarin de manera contundent.

Foto d'arxiu de la família real al complet

Fa un parell de setmanes, l'exduc de Palma va rebre una molt bona notícia: per fi torna a ser un home lliure. Condició que ha aconseguit després de finalitzar la condemna de cinc anys i deu mesos que l'Audiència de Palma de Mallorca li va imposar per la seva implicació en el Cas Nóos.

“Era una data que Iñaki Urdangarin tenia al cap”, va assegurar en aquell moment Mario Pascual Vives, advocat de l'exesportista. A més, el lletrat també va voler fer un aclariment relacionat amb els seus antecedents penals.

Tal com va confirmar, atès que “cap pena superava els tres anys”, l'exmarit de Cristina podrà demanar la seva eliminació, però haurà d'esperar fins a “2027 per poder sol·licitar-ho”.

➡️ Gent

Més notícies: