Muntatge de fotos d'Ana Soria i Enrique Ponce en primer pla mirant a càmera i una emoticona amb una caixa d'anells de compromís
GENT

Ana Soria, molt enfadada, dona una mala notícia sobre la seva boda amb Enrique Ponce

Ana Soria fa un pas endavant per desmentir els últims rumors que han sorgit en relació amb la seva esperada boda


Després de tot això que s'ha dit sobre la seva esperada boda amb Enrique Ponce, Ana Soria ha donat un cop sobre la taula per assegurar que aquesta informació és completament falsa.

A principis de març, es van encendre totes les alarmes al voltant d'aquesta parella mediàtica després de sortir a la llum els seus suposats plans de futur. Tal com va assegurar la periodista Almudena del Pozo a Así es la vida, el seu cercle més proper li va confirmar que havien començat a “sonar campanes de boda”.

Enrique Ponce i Ana Soria, passejant pels carrers de Madrid, tots dos amb rostre seriós

Ara bé, no ha estat fins aquest dimarts, 21 de maig, quan s'han donat més detalls sobre aquest enllaç. Segons ha revelat Vicente Sánchez, director de Diez Minutos, Ana Soria i Enrique Ponce ja han començat amb els preparatius de la seva boda.

Informació que ha estat totalment desmentida per la influencer. “Ja saben més que nosaltres”, ha assegurat la jove, visiblement enutjada, al programa Juntos.

"Et contesto perquè no estiguis desinformat, però estem passant del tema perquè és l'un amb l'altre", ha explicat Ana Soria als reporters d'aquest format de Telemadrid.

Primer pla d'Ana Soria amb rostre seriós

D'aquesta manera, la parella d'Enrique Ponce no ha descartat la possibilitat que en un futur es casi amb l'amor de la seva vida. En canvi, sí que ha deixat molt clar que el torero encara no li ho ha demanat.

Motiu pel qual tota la informació que ha sortit a la llum sobre la data que han escollit i la resta dels preparatius no seria veraç.

Ana Soria assegura molt enutjada que encara no es casarà amb Enrique Ponce

Ana Soria ja s'ha cansat que la seva relació sentimental amb Enrique Ponce sigui el centre de totes les mirades. El 10 de març passat, i després dels últims rumors de ruptura, la jove va haver de sortir públicament a desmentir aquesta informació.

Ara, la influencer s'ha vist obligada a aclarir una altra de les especulacions que han sortit a la llum en relació amb la seva història d'amor: els seus suposats plans de boda.

Ana Soria amb ulleres de sol i les mans a les butxaques i Enrique Ponce amb ulleres de sol estirant el braç

Aquest dimarts, el director de Diez Minutos, Vicente Sánchez, ha acudit al plató de TardeAR amb una nova i reveladora informació. Tal com ha confirmat, Enrique Ponce i Ana Soria passaran per l'altar.

Segons el comunicador, serà una cerimònia civil que es durà a terme a Almeria, entre els mesos de maig i juny de 2025. Encara que també ha deixat clar que, de moment, es desconeix el lloc que ha escollit la parella per a aquesta celebració:

“El que no és gaire clar és on serà la celebració. Una opció és la finca La Cetrina, de Jaén, que té Enrique Ponce. Té tots els serveis per a una boda espectacular com es preveu que sigui aquesta”.

A més, ha compartit amb l'audiència de Telecinco part de la conversa que ha mantingut amb els pares d'Ana Soria. Xerrada en què, segons ell, no van desmentir aquests rumors.

“Se'ns ha confirmat una mica amb la corrida de Nimes. Vam preguntar als pares d'Ana Soria, ells es van mostrar molt tebis. Ens van dir que els preguntéssim a ells, reien i tal, però tenim moltes dades”.

Ara, després de conèixer totes aquestes dades, Ana Soria no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora d'assegurar que aquesta informació no és certa.

➡️ Gent

Més notícies: