Muntatge de Kiko Matamoros amb una imatge d'Ángel Cristo
GENT

Kiko Matamoros apunta al veritable motiu de la desaparició d'Ángel Cristo

Kiko Matamoros ha analitzat el motiu què hi ha darrere de la reacció d'Ángel Cristo i que el portava a fugir


Ángel Cristo continua sent el protagonista del dia, i més després de la tensa gal·la de Supervivientes que vam viure ahir. Situació sobre la qual Kiko Matamoros ha aportat nous detalls avui, i és que molts es pregunten què ha portat a Ángel Cristo fins a aquest punt.

"Per mi, això d'ahir va ser molt cridaner", ha comentat Matamoros. "No em podia desenganxar de la pantalla, em vaig quedar fins al final".

Tot i això, el tertulià considera que la cadena l'ha buscat, ja que sabien on es ficaven a l'hora de fitxar un personatge com ell. El caràcter explosiu de Cristo era una bomba de rellotgeria que acabava per explotar.

Captura de Kiko Matamoros parlant sobre 'Supervivientes' a Canal Quickie

De fet, feia història al reality en escapar-se i posar en perill la seva pròpia integritat. Alguna cosa, que segons Kiko Matamoros "ha deixat amb el cul a l'aire a tothom".

"La personalitat d'Ángel dona per a coses que no són negociables, i ell ha alimentat i sostingut aquesta edició, amb diversos moments que han atret l'espectador. Ha estat fonamental".

Una cosa que els va servir per fer una audiència estupenda, amb més d'un 20% de share. Però, què portava a Cristo a actuar així? Pel que sembla, el mateix concursant tenia ganes de marxar i abandonar el programa, cosa que deixava entreveure amb la seva actitud alterosa i creguda.

Kiko Matamoros comenta la situació d'Ángel Cristo

"Psicològicament no podia més", confessava Cristo respecte a la seva decisió. És a dir, que saltar-se les normes era també una forma de protesta pel que va passar amb Arantxa del Sol.

Recordem que Ángel i Arantxa van tenir un brutal enfrontament fora de càmeres on també es va produir una agressió. Succés, que del Sol no destapava fins a arribar a Espanya després de ser expulsada i que li ha valgut el veto a la cadena.

Tot i això, Ángel Cristo considera que no se li ha donat un tracte just i per això ha explotat d'aquesta manera. A més, segons ha comentat Kiko Matamoros, al concursant no se li ha permès parlar del tema lliurement.

Captura de Kiko Matamoros amb María Patiño a 'Ni que anéssim'

"L'error de la productora ha estat amagar això, ell volia parlar del tema. Potser hi havia cert nivell de protecció cap a Arantxa".

Després d'haver mantingut en suspens tota l'organització durant diverses hores després d'escapar del recinte de seguretat on conviuen els concursants a Hondures, finalment els seus actes han tingut conseqüències.

Tal com informava Carlos Sobera ahir a la nit, Cristo havia depassat tots els límits, motiu pel qual era expulsat de manera fulminant. Una decisió que molts aplaudeixen, encara que la tensió al plató no feia més que escalar.

Tal com ha apuntat María Patiño amb encert a Ni que fuéramos, sembla que Mediaset esperava que aquests conflictes desapareguessin davant la marxa dels col·laboradors de Sálvame.

Tot i això, han topat amb tot el contrari, i és que novament els conflictes sacsegen amb força la cadena de Fuencarral.

➡️ Gent

Més notícies: