Muntatge amb Víctor Sandoval i Cristina Tárrega a Canal Quickie
GENT

Víctor Sandoval sorprèn en revelar el veritable estat de Cristina Tárrega

Víctor Sandoval confessa com es troba Cristina Tárrega enmig dels seus problemes amb Telecinco


Víctor Sandoval ha confirmat que ha parlat amb Cristina Tárrega, que ha estat una de les grans protagonistes dels darrers dies. Tot, després que la presentadora quedés al descobert en mostrar el seu suport als col·laboradors de Ni que fuéramos.

Tárrega no dubtava a trucar ni a Kiko Matamoros ni a Víctor Sandoval, amb els quals manté una gran relació, i així desitjar-los sort. És més, fins i tot els oferia la possibilitat de treballar amb ella a La vida sin filtros.

"Em truca i em diu: 'Escolta, Kiko, bona sort en el nou camí'. I jo li desitjo sort també a ella, i ella m'assegura que m'ha demanat per al programa", revelava Kiko Matamoros.

Captura de Cristina Tárrega a la promoció de La vida sense filtres de Telecinco

Cristina Tárrega, que està a punt d'estrenar una nova temporada del seu programa, va voler desitjar el millor als col·laboradors de Ni que fuéramos. Encara que això acabava passant-li factura.

És més, el tertulià va voler demanar-li fins i tot perdó per tots els problemes que li hagi pogut causar. Segons explicava, Telecinco no es va prendre gaire bé aquesta llibertat de Cristina de desitjar-los sort i, menys, enmig de la guerra en què estan inmersos des de fa mesos.

Víctor Sandoval confessa com es troba Cristina Tárrega

"Perquè el que va ser un acte de bona voluntat per part seva s'ha convertit en un boomerang. Les conseqüències per a ella no han estat gaire positives", expressava públicament.

Un gest que no va ser gens ben rebut des de Telecinco, ja que fins i tot ho van veure com una traïció a la cadena. Així ho explicava Matamoros, que assegurava que els alts càrrecs no havien dubtat a l'hora de fer-li una estirada d'orelles.

Així, avui Víctor Sandoval ha explicat que ha pogut parlar amb Tàrrega. "He pogut parlar amb algú, però no sé si dir-ho", ha dit el col·laborador.

Captura de Víctor Sandoval a 'Ni que anéssim'

"Jo me l'estimo molt i està bé", informava respecte a com es trobava la seva amiga després dels darrers rumors.

Des de la cancel·lació de Sálvame, sembla que els que fossin col·laboradors estrella de la cadena s'han convertit en persones no grates.

Tant és així que, segons informava Matamoros, els haurien prohibit als seus treballadors mantenir qualsevol mena de contacte amb ells.

➡️ Gent

Més notícies: