Muntatge en primer pla de Kiko Hernández i Fran Antón
GENT

Kiko Hernández frena 'Sálvame' i anuncia la data real del seu casament amb Fran Antón

Kiko Hernández ha cridat el seu amor per Fran Antón als quatre vents

Kiko Hernández per fi ha trencat el silenci després de diversos dies de màxima expectació al voltant del seu suposat casament. Tanmateix, el col·laborador ha arribat al plató de 'Sálvame' disposat a aclarir què ha passat realment aquest cap de setmana.

"Estic en el millor moment de la meva vida i no hi ha res que pugui pertorbar-ho. La diferència és que abans estava obsessionant amb el que deien sobre mi, però des de fa un any i mig o dos, ja m'és igual el que diguin", s'ha sincerat el col·laborador.

I no només això, sinó que pensa deixar clar el principal motiu pel qual no ha comptat amb certs companys o amics com Marta López o Kiko Matamoros. "Ho entendran quan ho expliqui", ha explicat.

Primer pla de Kiko Hernández al plató de 'Sálvame' el 13 de juny de 2023
Kiko Hernández s'ha sincerat amb els seus companys. | Mediaset

Davant les insistents preguntes dels seus companys, Hernández s'ha mantingut força breu i negant-se a entrar en més detalls.

"Tinc diversos dies de màxima felicitat a la meva vida, un va ser l'arribada de les meves filles i l'altre va ser aquest cap de setmana", ha al·legat també.

A més, ha deixat molt clar que "si els companys i amics de 'Sálvame' no han estat, era perquè no havien d'estar", ha sentenciat respecte al motiu pel qual no ho havia compartit amb ningú del programa.

Kiko Hernández, disposat a explicar la veritat

"No t'has portat bé. Has deixat que durant quatre dies es qüestioni a companys", ha arribat a retreure-li Belén Esteban en un  moment determinat. "Però el que em fa més mal és que has entrat al plató i no m'has ni mirat a la cara", s'ha lamentat la de Paracuellos.

"Jo mai li faria una entremaliadura així a cap company i molt menys al programa, de mentir sobre una cosa tan seriosa, sobretot perquè li dec molt a 'Sálvame'", ha afegit. "M'han omplert la nevera durant 14 anys".

Just per això, no seria capaç de preparar una exclusiva a l'esquena o fer un muntatge amb una cosa tan seriosa.

Captura de 'Sálvame' amb Kiko Hernández a un passadís blau el 13 de juny de 2023
Kiko Hernández ha donat la cara davant dels seus companys. | Mediaset

Quin és aleshores el veritable motiu pel qual Hernández ha actuat de la manera com ho ha fet? Abans d'explicar-lo i compartir-lo amb tots, Kiko ha demanat reunir-se amb els directors de 'Sálvame' per explicar-los el que pensa compartir amb tot Espanya.

"Aquí en aquest mundillo he donat les notícies més importants de la meva vida, i crec que el públic es mereix saber això que és tan important sobre mi. S'ha especulat molt sobre la meva vida sentimental i és hora d'explicar la veritat", ha començat dient.

"Aquesta veritat es defineix en què fa temps que vaig trobar la persona que més feliç m'ha fet en tota la meva vida, vaig trobar el què és l'amor de veritat".

"He trobat l'home de la meva vida, al millor pare que m'ajuda en aquest camí amb les meves filles. Aquesta persona es diu Fran Antón", s'ha declarat als quatre vents.

I ha acabat amb una autèntica bomba: "Al setembre, sí que em vull casar amb tu", ha anunciat deixant clar que es casarà a Melilla.

Una notícia davant la qual tothom s'ha emocionat i ha romput a plorar d'alegria. "Seràs realment feliç", li han dit.