Primer pla de Kiko Hernández al plató de 'Sálvame' el 13 de juny de 2023
GENT

Kiko Hernández dóna la cara a 'Sálvame' i aclareix si el casament va ser un muntatge

Kiko Hernández torna trepitjant fort 'Sálvame' després del casament

Per fi ha arribat el dia que tots esperaven amb ànsia, i és que Kiko Hernández torna a Sálvame disposat a comptar tot el que ha passat amb la polèmica del casament.

El col·laborador ha entrat al programa en un cotxe blanc d'estil nupcial i l'esperaven tant Adela González com María Patiño per demanar explicacions.

Captura de 'Sálvame' amb Kiko Hernández parlant amb Adela González el 13 de juny de 2023
Kiko Hernández s'ha negat a donar detalls sobre el casament | Mediaset

La primera pregunta i la més directa és si s'havia casat amb Fran Antón aquest cap de setmana, cosa que s'ha negat a respondre.

"Casar-se és un motiu de moltíssima alegria", ha reconegut sense voler entrar gaires detalls. "Tinc un dia una mica dolent avui", ha confessat a les companyes.

Kiko Hernández torna a Sálvame per donar explicacions

"Què signifiquen els teus companys per a tu?", li ha preguntat a continuació Adela. I és que també l'ha informat que els seus companys estaven força molestos per no haver comptat amb ells ni haver-los convidat a l'enllaç.

"Tinc coses que comparteixo i coses que no, perquè jo amb la meva vida faig el que em dona la gana", ha sentenciat ell de manera directa.

Captura de 'Sálvame' amb Kiko Hernández a un passadís blau el 13 de juny de 2023
Kiko Hernández arriba disposat a enfrontar-se amb els companys | Mediaset

Així, el Kiko Hernández deixa clar que no li importa gens ni mica el que opinin els seus companys, perquè segueix una mateixa línia des de fa 14 anys. I és que ell està disposat a protegir la vida privada al màxim.

"Jo decideixo el que vull compartir i el que no, estic en el meu dret", ha explicat sobre el motiu pel qual en el seu moment sí que va parlar sense embuts sobre la seva paternitat, però ara es nega a deixar anar peça. "Puc explicar-ho ara a les cinc, guardar-m'ho fins a les set de la tarda o callar-m'ho i punt".