Muntatge d'Iñaki Urdangarin somrient amb un abric blau, la infanta Cristina somrient amb una blazer blanca i Ainhoa Armentia somrient
GENT

Iñaki Urdangarin evita retrobar-se amb la infanta Cristina gràcies a Ainhoa Armentia

Iñaki Urdangarin gaudeix d'una escapada amb Ainhoa Armentia a poca distància de la seva exdona

Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia han estat a poca distància de la infanta Cristina aquest cap de setmana. Mentre que Cristina era a Barcelona veient un nou partit de Pablo Urdangarin, Iñaki i Ainhoa eren a Berguedà.

Tot i això, malgrat coincidir a Catalunya, no s'han vist. Gràcies a l'afició d'Armentia pel ciclisme, el retrobament entre Iñaki i Cristina no s'ha produït. La parella optava per participar en un passeig ciclista amb 30 persones més, mentre que la infanta era molt a prop.

L'afició d'Ainhoa Armentia pel ciclisme evita el retrobament entre Iñaki Urdangarin i Cristina

El cap de setmana passat, Ainhoa Armentia i Iñaki Urdangarin van decidir posar rumb a Catalunya aprofitant el bon temps. Gairebé alhora, Cristina tornava a Barcelona per veure un nou partit d'handbol del seu fill Pablo, acompanyada per la seva exsogra, Claire Liebaert.

La mare Urdangarin també ha viatjat fins a la Ciutat Comtal, però sense la companyia de l'exduc de Palma. Iñaki tenia altres plans i, gràcies a l'afició d'Ainhoa pel ciclisme, va evitar retrobar-se amb la infanta Cristina.

Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia passejant junts pel carrer

Armentia és una apassionada de les bicis i no és estrany veure-la fent llargues passejades per Vitòria. Un hobby que comparteix amb Urdangarin, amb qui l'hem vist més d'una vegada pedalejant, fins i tot acompanyats pels fills de la basca.

Aprofitant el bon temps que ha fet durant el cap de setmana, Iñaki s'ha endut la seva xicota a Catalunya. El motiu ha estat gaudir d'una jornada ciclista per Berguedà envoltada de natura i bon clima.

Iñaki Urdangarin amb jaqueta grisa i gorra i junts negres al costat d'Ainhoa Armentia amb jaqueta rosa i gorra i guants negres corrent

Tal com publica Laura Fa per a El Periódico, la parella va ser vista a la colònia Rosal, entre Berga i Gironella, descansant en un bar. Un grup de ciclistes compost per 30 persones van fer un descans a la zona i, entre ells, hi havia Iñaki i Ainhoa.

Com uns aficionats més, la parella portava la indumentària requerida per al ciclisme, és a dir, mallot i pantalons curts. Tots dos del mateix color que la resta del grup a què pertanyien.

La sorpresa dels presents en veure Urdangarin i Armentia va ser majúscula, però destaquen el seu comportament totalment natural. "Estaven rient tota l'estona amb la resta de companys", han explicat.

Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia gaudeixen d'una escapada mentre Cristina es retroba amb la seva exsogra

Mentre Iñaki i Ainhoa es trobaven de ruta ciclista, la infanta Cristina passava una estona amb la seva exsogra, Claire Liebaert. Potser Iñaki va aprofitar el viatge a Catalunya per deixar la seva mare a Barcelona, mentre ell se n'anava amb Armentia.

La veritat és que resulta cridaner que tots hagin coincidit el mateix cap de setmana a la mateixa província. On no s'han trobat ha estat al Palau Blaugrana, on el Fraikin Granollers s'enfrontava al Barça.

Claire Liebaert amb la jaqueta del braç donant la mà a la infanta Cristina amb les ulleres de sol a la mà

Un partit d'handbol decisiu per a Pablo Urdangarin que se saldava amb la derrota del Granollers a la Lliga Asobal. Fins allà es va desplaçar la seva àvia per presenciar la trobada acompanyada en tot moment per la infanta Cristina. Entre elles hi ha una relació excel·lent que no ha canviat malgrat el divorci recent amb Urdangarin.

El mateix dia que Claire es trobava amb la seva exnora, Iñaki i Ainhoa gaudien d'una escapada per la natura. Aprofitant l'afició que comparteixen pel ciclisme, era l'oportunitat perfecta perquè Urdangarin li mostrés els paratges de la zona.

Malgrat residir a Vitòria, Iñaki coneix a la perfecció els racons que ofereix Catalunya i està disposat a compartir-los amb la seva noia. Aquesta ha estat la primera vegada que se'ls ha vist per la província de Barcelona, però sens dubte no serà la darrera.

➡️ Gent

Més notícies: