Fotomuntatge de les cares d'Iñaki Urdangarin seriós pel carrer i la seva filla Irene seriosa al funeral de Constantí de Grècia

GENT

Iñaki Urdangarin pren mesures després de confirmar-se què està fent Irene Urdangarin

Després de l'última hora d'Irene Urdangarin, Iñaki Urdangarin ha reaccionat i ha decidit actuar

L'Iñaki Urdangarin no s'ha escapat a les últimes novetats que apunten a la relació sentimental que ha iniciat la Irene Urdangarin. Dimecres passat es va confirmar que la jove s'havia enamorat del Juan Urquijo, amb qui ha començat un romanç.

En aquest sentit, l'Iñaki ha reaccionat i ha pres mesures per evitar que la seva filla continuï endavant amb aquesta història d'amor. L'únic que ha fet la Irene ha estat enamorar-se i no explicar res al seu pare, amb qui no té relació. Per la seva banda, Urdangarin ha advertit la benjamina de la família sobre el seu xicot i per què ha de posar fi a la seva relació.

Iñaki Urdangarin reacciona a la relació sentimental d'Irene Urdangarin

La Irene Urdangarin es convertia en notícia aquesta mateixa setmana després de sortir a la llum el seu romanç amb el Juan Urquijo. El jove és germà de la Teresa Urquijo, dona de l'alcalde Almeida, i guarda relació estreta amb Joan Carles I. La seva àvia és cosina de l'emèrit, per la qual cosa hi ha una proximitat amb els Borbons.

Per això l'Iñaki Urdangarin ha pres una decisió advertint a la Irene sobre el seu nou xicot. El que va fer la Irene va ser no explicar res al seu pare sobre la seva història d'amor i aquest s'assabentava per les revistes. Això va provocar a l'exduc de Palma un gran desassossec i una preocupació pel futur de la Irene.

Muntatge d'Iñaki Urdangarin seriós amb els braços plegats, Irene Urdangarin amb els llavis estrets i caçadora marró i Juan Urquijo somrient en vestit negre

Atès que el Juan guarda parentiu amb els Borbons, Urdangarin no desitja que la seva filla es relacioni amb gent d'aquest entorn. Després de com el van tractar pel cas Nóos i el divorci amb la infanta, la seva experiència amb la Casa Reial no ha estat bona.

L'última cosa que desitja és que la Irene corri la seva mateixa sort i acabi esquitxada pels innombrables escàndols de la família. No es refia de res del que vingui d'aquest entorn i encara menys que s'uneixi sentimentalment a algú procedent d'ell.

Per això li ha posat sobre avís i li ha traslladat el malestar cap a aquesta nova relació amb el Juan. Per la seva banda, la jove no sembla disposada a obeir les recomanacions del seu pare amb qui no es porta especialment bé. Està il·lusionada i feliç amb aquesta relació i pensa seguir endavant amb ella.

Irene Urdangarin no vol que Iñaki Urdangarin conegui el seu xicot

Mentre la infanta Cristina anava al casament d'Almeida i la Teresa i coincidia amb la parella de la seva filla, l'Iñaki encara no el coneix. Urdangarin està completament apartat de la vida de la seva petita, per desig exprés d'aquesta, que continua sense perdonar la seva deslleialtat cap a la seva mare.

La jove pràcticament ha crescut sense la figura paterna, ja que l'Iñaki va entrar a la presó quan era tot just una nena. Després, l'arribada de l'Ainhoa Armentia el va apartar completament d'ella, que va optar per fer costat incondicionalment a la seva mare. La Cristina és l'única que ha estat sempre amb ella i en qui realment confia.

Primer pla d'Irene Urdangarin amb rostre neutre a Gènova

Des de llavors, la relació entre pare i filla és nul·la i fa temps que no es veuen. De fet, l'Iñaki tenia previst viatjar a Cambodja per visitar-la durant el seu voluntariat i aquesta es va negar. El que posa en relleu l'enuig que encara sent cap a l'Iñaki per tot el que ha passat després de sortir en llibertat.

Aquesta falta de contacte entre ells és el que ha motivat que la Irene no informés Urdangarin sobre el seu nou xicot. No vol que es coneguin ni li ha presentat, per la qual cosa l'exduc de Palma s'assabentava pels mitjans de comunicació. Tot i això, ha reaccionat i no ha dubtat a aixecar el telèfon i parlar directament amb la seva filla per advertir-la, segons publica C. Clarasó per a El Nacional.

➡️ Gent

Més notícies: