Primer plànol de Sara Carbonero somrient a la inauguració del Centre Mèdic Maso
GENT

Les imatges més cridaneres de Sara Carbonero durant el seu darrer viatge familiar

Sara Carbonero ha aprofitat les vacances per gaudir d'una de les persones més importants de la seva vida

Sara Carbonero es troba traient el màxim partit a les vacances estiuenques. La periodista esportiva fa dies que viatja i la seva última parada ha estat Lanzarote. Fins allà ha viatjat en companyia de Lucas, el seu fill petit, en un viatge familiar només entre ells dos.

L'ex d'Iker Casillas tenia la necessitat de compartir uns dies amb el fill, dedicant-li així tota l'atenció que es mereix. Gràcies a les xarxes socials, Carbonero ha regalat als seus seguidors unes imatges molt cridaneres i entendridores. Instantànies que recullen els moments entre mare i fill i la il·lusió de Sara per poder compartir amb Lucas uns dies només per a ells.

Sara Carbonero amb ulleres de sol i una jaqueta marró amb serrells

Sara Carbonero comparteix la seva darrera escapada familiar

Sara Carbonero ha tornat a emocionar els seus més de tres milions de seguidors d'Instagram. La periodista acostuma a publicar les seves reflexions més personals, però aquesta vegada ha estat la seva escapada amb Lucas el que ha volgut compartir. Sara i el seu fill petit posaven rumb a Lanzarote fa cinc dies en un viatge programat només per a ells dos.

Gràcies al seu perfil d'Instagram, hem estat testimonis de les vacances més emotives de Sara. Carbonero ha publicat unes imatges molt cridaneres amb Lucas que han aconseguit commoure tots els seus fans.

“M'he sentit a estonetes diminuta davant tanta meravella de la natura”, començava escrivint. “En unes altres, completament plena en viatjar sola amb el meu petit i gaudir-ne molt tots dos, 24/7, ja tocava”, finalitzava. Aquestes paraules reflecteixen com ha estat d'important per a l'ex de Casillas viatjar en companyia de Lucas, amb qui té una connexió especial.

Les imatges recullen els plans de què han gaudit mare i fill, amb els escenaris espectaculars que regala l'illa. Hi ha hagut temps per gaudir de la platja, però també de moments de tranquil·litat que sempre romandran en els seus records.

A més, Sara també ha comptat amb la companyia d'algunes de les seves amigues, encara que el desig principal era gaudir de Lucas. I sembla que l'experiència ha estat molt enriquidora a jutjar per com han gaudit tots dos.

Captura d'una storie de Sara Carbonero amb el seu fill llegint un llibre al llit

Sara Carbonero gaudeix en companyia del seu fill Lucas

Per a Sara Carbonero, els seus fills són el més important de la seva vida i pels quals tracta cada dia de tirar endavant. Els moments amargs pels quals va passar després de la seva malaltia van ser menys dolorosos gràcies al suport incondicional de Martín i Lucas.

Sobretot, gràcies al petit dels dos amb què Sara té una connexió especial. A principis de juny, amb motiu del vuitè aniversari de Lucas, la presentadora li va dedicar una carta emotiva a les xarxes.

Li va donar les gràcies “per salvar-nos tantes vegades” i per fer del somriure la seva millor arma contra la tristesa. “No canviïs mai, si us plau, ets necessari. Amb tu som millors”, va arribar a compartir amb els seguidors.

Per tot això, Sara ha volgut regalar-li un viatge només per a ells dos. Per poder gaudir-ne l'u de l'altre sense ningú més amb qui compartir tanta felicitat. Ara bé, totes les coses bones s'acaben i el viatge familiar de Sara a Lanzarote ha arribat al final.

Sara Carbonero amb el seu fill passejant pel carrer

A l'illa han estat cinc dies traient el màxim partit a les vacances abans de tornar de nou a Madrid. A partir d'ara, Sara reprendrà els compromisos professionals mentre Lucas continua endavant amb el descans escolar.

Potser ara li toca el torn a Martín i el fill gran de Casillas serà el següent a viatjar tot sol amb la seva mare. Un pla que sembla gens impossible i que donaria a Sara l'oportunitat de gaudir al 100 % del seu fill gran.

➡️ Gent

Més notícies: