Muntatge de Xavi i Núria Cunillera i els seus dos fills, desenfocats
GENT

Les fotos de Xavi Hernández i Núria Cunillera que destapen el pla amb Àsia i Dan

Xavi Hernández gaudeix d'un dia en família i la seva dona s'encarrega de compartir unes imatges per al record

Xavi Hernández i Núria Cunillera són una de les parelles més consolidades del panorama esportiu català. Es van conèixer, van comprometre i van casar quan el de Terrassa encara era jugador de futbol. Ara, després d'anys fora de Barcelona i de tornar com a entrenador del Barça, segueixen amb el matrimoni.

I no ho fan sols, sinó amb la millor de les companyies: els seus fills Àsia i Dan. A la parella li encanta gaudir de temps de qualitat ells dos, però no hi ha dubte que sortir tots quatre és sempre millor. Així s'ha encarregat de demostrar-ho Núria Cunillera en una de les seves darreres històries a Instagram.

A les imatges publicades per la dona de Xavi Hernández es pot veure com de bé s'ho ha passat la família al complet. Viure a prop del mar és un plus de qualitat de vida que saben aprofitar al màxim. Per això, van carregar tots els estris i se'n van anar a esprémer un dia de platja.

La millor versió de Xavi Hernández

És habitual veure Xavi Hernández en plena feina. És un tipus seriós i compromès que no acostuma a mostrar la seva part més sensible i familiar. Ara bé, quan s'allunya del camp i de les càmeres de les rodes de premsa, tot canvia.

Xavi Hernández i el seu fill Dan jugant amb una pilota a la platja al costat del mar.

Les imatges que ha publicat la seva dona ho demostren i s'hi pot veure un pare entregat amb els seus fills. El míster del Barça juga a pilota amb el seu fill i, alhora, enterra a la sorra la seva filla.

Res sorprenent ni fora de lloc per a qualsevol pare que passa un diumenge amb els seus dos fills. Ara bé, és una estampa que no sempre poden veure els seus seguidors

Núria Cunillera es mostra orgullosa de la família

A la mare de les criatures no se l'ha vist en cap de les imatges, ja que n'ha estat l'artífex. Així delata que és una espectadora orgullosa de la família que ha aconseguit crear al costat de l'home de la seva vida.

No se sap a quina platja van anar, encara que sabent que viuen a Barcelona és probable que sigui alguna de la costa de la capital. Tampoc no es veuen més banyistes, per la qual cosa la família va buscar un lloc tranquil on gaudir lluny de les mirades dels curiosos.

Àsia, filla de Xavi Hernández i Núria Cunillera, amb un vestit groc està recolzada a la sorra d'una platja davant del mar.

Els més petits de casa tenen vuit i sis anys i són la font d'inspiració dels pares. És habitual veure'ls junts i celebrant la vida amb un amor que traspassa les pantalles. Tots quatre han viscut lluny de Barcelona per raons de feina de Xavi Hernández, però ara viuen tranquils al seu lloc segur.

➡️ Gent

Més notícies: