Home calb amb barba i vestit fosc mirant cap a la dreta, amb una imatge borrosa duna altra persona en un cercle vermell al fons.
GENT

Les imatges que confirmen l'espectacular canvi de Jordi Basté: no sembla ell

Les imatges que demostren el gran canvi de Jordi Basté, presentador del programa 'El món a RAC1'

Jordi Basté és un dels periodistes més influents de Catalunya. Amb una audiència fidel i creixent, el seu programa matutí s'ha consolidat com a líder indiscutible a la ràdio catalana, aconseguint xifres rècord d'oients.

A més de la seva tasca a la ràdio, Jordi Basté ha treballat a la televisió i la literatura, amb diversos llibres que han estat ben rebuts pel públic. La seva capacitat per connectar amb l'audiència l'han convertit en una figura respectada al panorama mediàtic.

El gran canvi de Jordi Basté

Just aquest 25 de juny passat, el departament de documentació de TV3 i Catalunya Ràdio, va compartir unes imatges d'un jove Jordi Basté. El vídeo data de l'any 2001 quan el català presentava el programa Gol a Gol. I és que Jordi Basté llueix completament irreconeixible.

Al vídeo s'observa el presentador de RAC1 donant la notícia de l'adeu de Pep Guardiola del Barça. D'aquesta manera, Jordi Basté li va fer un comiat musical. Un record que ja forma part de la història de la televisió catalana.

Jordi Basté i el seu complicat divorci de la mare de les seves dues filles

Jordi Basté, reconegut locutor de RAC1, va estar casat amb Adriana Sabata, també companya de professió a la mateixa emissora. Junts van formar una bonica família amb les seves dues filles, la Gabriela i la Geòrgia. No obstant això, la relació va arribar al seu final i la parella va decidir separar-se.

Imatge de Gabriela, una de les filles de Jordi Basté

La vida privada de Jordi Basté sempre ha estat un tema del qual es coneix poc. Però a finals de l'any passat, Basté es va sincerar sobre el seu dolorós divorci, descrivint-lo com un dels moments més difícils de la seva vida.

El locutor va parlar sobre la solitud que va sentir en passar de tenir una parella i les seves filles a viure sol d'un dia per l'altre. Basté va compartir com aquesta experiència el va afectar, destacant que la soledat que se sent després d'una separació és una cosa que pot afectar qualsevol.

Així mateix, va emfatitzar la importància de buscar ajut psicològic en situacions com aquesta. "Hi ha un moment en què la teva ment activarà un botó i passaràs de veure-ho tot en blanc i negre a veure-ho en color. Deixaràs de sentir-te sol per sentir-te independent, que sembla el mateix, però és molt diferent", va concloure destacant el valor de la teràpia en el procés de superar una separació.

➡️ Gent

Més notícies: