Primer plànol d'Irene Rosales amb rostre seriós
GENT

Així es troba Irene Rosales després de compartir amb el públic el seu veritable problema

Irene Rosales ha fet saltar la veu d'alarma després de publicar una imatge amb què revela l'última cosa que li ha passat

Irene Rosales ha compartit una storie amb què ha alarmat els seus seguidors. La dona de Kiko Rivera ha començat l'estiu amb un revés de salut que l'ha obligat a cancel·lar els plans.

Irene es troba descansant a casa seva a conseqüència d'un virus gastrointestinal que li ha provocat febre i dolors forts. Ella mateixa actualitzava el seu estat de salut i prenia la decisió de prendre's un respir fins a la recuperació completa.

Irene Rosales somrient a la pasarel·la de Pronovias a Barcelona

L'estat de salut d'Irene Rosales

El començament de l'estiu sempre és sinònim de vacances i de ganes de fer plans de tota mena. En el cas d'Irene Rosales, haurà d'esperar fins que la salut millori. Perquè com ella mateixa publicava a les seves stories, es troba travessant un moment complicat.

El veritable contratemps que travessa la dona de Kiko és un virus gastrointestinal que li ha provocat febre i dolors forts. Com a conseqüència, Irene es troba reposant a casa en espera de trobar-se millor per reprendre les seves tasques.

Storie d'Irene Rosales a Instagram mostrant un termòmetre amb febre

“Porto un dia… He agafat un virus de gastroenteritis, febre i em fa mal tot el cos”, publicava mostrant que estava a 38,2 de febre. Aquesta situació l'ha obligat a suspendre els plans i centrar-se únicament en la recuperació. Una última hora que se suma a la preocupació dels seus fans després de la seva recent visita a un centre de salut.

També ha baixat el ritme a les xarxes socials a les quals va decidir dedicar-se completament des que va deixar de col·laborar en televisió. Irene ha optat per treballar d'influencer i s'ha dedicat a perfilar el compte per fer-lo molt més professional.

Tot i això, des que ha caigut malalta, Rosales amb prou feines ha publicat contingut nou, prova que el seu estat amb prou feines ha millorat com ella esperava. Fa una setmana, la dona del DJ va celebrar el 33è aniversari amb un únic desig. “Si he de demanar un desig, SALUT per a tots”, publicava.

Un desig que no s'ha vist complert, ja que al cap de pocs dies compartia el seu nou problema de salut. Sigui com sigui, la veritat és que, a poc a poc, Irene s'està recuperant. Fa unes hores confirmava una lleugera millora, tot i que encara no ha pogut sortir de casa.

Kiko continua amb els seus projectes mentre Irene Rosales intenta recuperar-se

Mentre Irene continua intentant bregar amb el problema de salut que li ha tocat patir, Kiko està centrat en els seus projectes musicals. El DJ té per davant nombrosos concerts que l'han obligat a allunyar-se de casa seva en el pitjor moment per a la dona.

La influencer és conscient del treball del seu marit i intenta recuperar forces com més aviat millor per fer-se càrrec de les seves responsabilitats. Per davant queda un llarg estiu ple de compromisos que mantindran el matrimoni separat de manera temporal.

Irene Rosers amb els ulls tancats i fent el signe de pau amb la mà, porta una samarreta blanca i un rellotge negre. Storie d'Irene Rosales a Instagram el 25 de juny de 2024

Aquest revés en la salut d'Irene suposa un altre cop a la vida Kiko que se suma a la seva delicada situació familiar. El DJ continua allunyat de la seva mare i la seva germana, amb qui no té cap mena de contacte.

Amb qui sí que parla de manera habitual és amb Anabel Pantoja. Irene i Kiko van rebre la notícia del seu embaràs amb alegria i van estar compartint-hi uns dies a Gran Canària.

Ara, les coses tornen a torçar-se per a Irene, a qui li ha tocat bregar amb un revés en la seva salut. Fins ara, Kiko havia estat qui feia saltar les alarmes amb l'ictus que va patir i els seus problemes cardíacs.

Per sort, el problema de Rosales no hi té res a veure i és molt més lleu que els contratemps que ha patit el DJ. Encara que això no impedeix que la col·laboradora es trobi força afectada i a l'espera de millorar en els pròxims dies.

➡️ Gent

Més notícies: