Muntatge de fotos de primer pla de Rocío Jurado i la seva filla, Rocío Carrasco, ambdues mig somrients
GENT

Una imatge inèdita de Rocío Jurado mostra el que sentia per Rocío Carrasco

Una usuària de les xarxes socials ha compartit a X una imatge que deixaria al descobert la veritable relació que existia entre Rocío Jurado i la seva filla

Una usuària de les xarxes socials acaba de rescatar una imatge de Rocío Jurado amb la seva filla, Rocío Carrasco. Amb ella, aquesta internauta ha volgut deixar al descobert allò que veritablement sentia ‘la més gran’ per la seva hereva universal.

Durant tots aquests anys, la dona de Fidel Albiac ens ha explicat la bona relació que va mantenir amb la seva mare fins al darrer dia. Una història que va narrar a través de dues de les seves tres docuseries.

Tot i això, hi ha persones que han apuntat que la relació entre elles no era tan idíl·lica com semblava, i tot pel suposat complicat caràcter de la seva filla gran. Tant és així que persones properes a Rocío Jurado han arribat a relatar algunes de les discussions que van mantenir en el passat.

Primer plànol de Rocío Carrasco enfadada en un plató de Telecinco
Rocío Carrasco va narrar a les seves dues sèries documentals com era la seva relació amb Rocío Jurado | Mediaset

Una d'aquestes baralles es va produir quan Rocío Carrasco se'n va anar de casa amb només 18 anys. En aquell moment, l'empresària mantenia una relació amb Antonio David Flores. Romanç que ‘la més gran’ no veia amb bons ulls.

“Però si ets només una nena, si tens 18 anys només i una vida al davant. Què faràs, marxant amb aquest noi?[…]No te'n vagis, te'n penediràs!”, li va arribar a dir Rocío Jurado a la seva filla.

Aquest dimecres, 6 de desembre, una usuària de X ha rescatat una imatge que deixaria al descobert el que veritablement sentia la de Chipiona per la seva filla gran.

Muntatge de fotos de primer pla de Rocío Carrasco i al costat de la seva mare, Rocío Jurado, en blanc i negre, i amb bitllets d'euros de fons
Rocío Jurado només volia el millor per a la seva filla gran | Europa Press, grapix, e-noticies.cat

La foto que demostra el que sentia per Rocío Jurado per la seva primogènita: “Que feliços eren juntes”

En senyal de suport a la dona de Fidel Albiac, una usuària de les xarxes socials ha rescatat una de les fotografies més emotives de l'empresària amb Rocío Jurado.

Una instantània que correspon a la més tendra infància de la presentadora de televisió. Hi podem veure la petita Rocío amb la cara tacada de pastís, mentre que la cantant no pot parar de riure.

Amb aquesta estampa, aquesta internauta ha volgut aclarir com era veritablement la relació que hi havia entre elles. A més, no ha tingut objeccions a l'hora de compartir la seva opinió amb la resta de la comunitat de X.

“Lo felices que eren juntes, la quantitat de records feliços que té Rocío de la seva infància. La quantitat d'imatges en què es veu aquesta complicitat i aquest amor entre totes dues. Potser no cal que ningú expliqui res, només saber mirar fotos com aquesta”, ha escrit aquesta usuària al costat del hashtag ‘APOYOROCIO6D’.

Aquesta no és l'única imatge que els seguidors de Carrasco han compartit a les xarxes socials els últims dies. Sota el mateix hashtag, un altre usuari ha rescatat una foto de Rocío Jurado amb la seva primogènita als braços.