Foto d'arxiu de Rocío Jurado feliç

El vídeo de Rocío Jurado que li va costar un problema legal amb Antonio David Flores

Rocío Jurado es va embrancar en una complexa batalla legal contra l'exguàrdia civil per unes declaracions seves en un programa de televisió

Les xarxes socials acaben de rescatar un dels vídeos més polèmics de Rocío Jurado. I és que, l'any 2000, 'la más grande' va fer una inesperada i dura confessió sobre Antonio David que va desencadenar una llarga i costosa batalla legal.

Tal com va recordar la dona de Fidel Albiac a la seva sèrie documental, la seva mare no podia ni veure l'exguàrdia civil. Tot a conseqüència dels suposats maltractaments que va patir per part seva.

Muntatge en primer pla de Rocío Jurado i Antonio David Flores seriosos
Rocío Jurado va tenir problemes legals amb Antonio David per les seves declaracions a 'Hola Susana' | Europa Press, Mediaset, E-Noticies

Una afirmació que va quedar comprovada amb les declaracions que Rocío Jurado va fer durant la seva entrevista per al programa argentí de Canal 13, 'Hola Susana'. Fragment que un usuari de Twitter ha rescatat 23 anys després.

En ell, la de Chipiona va anunciar la separació de la seva filla i Antonio David Flores. Però, el que veritablement va deixar impactats tots els televidents, van ser les paraules que li va dedicar al seu exgendre:

"Es va quedar molt malament. Ell sempre va ser un home que la va atacar moltíssim", va confessar Rocío Jurado, abans d'assegurar que "Li va fer una vida molt… horrorosa. Li continua fent".

Unes paraules que, segons sembla, no es va prendre gens bé Antonio David Flores. Per això, després de conèixer el contingut d'aquesta entrevista, l'excol·laborador de televisió no va dubtar a embrancar-se en una complexa batalla legal contra l'artista.

Les declaracions de Rocío Jurado que li van costar un problema legal amb Antonio David

Segons es pot veure en aquest fragment rescatat per un tuiter, després d'assegurar que "va atacar moltíssim" la seva filla, Rocío Jurado va agrair públicament l'arribada de Fidel Albiac. I és que, segons 'la más grande' , Rocío va estar a punt de "cometre una barbaritat" amb només 22 anys.

Després d'aquesta confessió, la presentadora d'aquest format argentí no va dubtar a preguntar a l'artista si "maltractava" la seva primogènita. Una cosa que la xipionera no va dubtar a confirmar en ple directe: "Molt mal tracte".

"Ha estat una persona molt nefasta a la vida de Rocío, bé, a la vida de tots nosaltres. Ell mai va ser un home que s'integrés, tot i que nosaltres vam fer tot el possible", va assegurar Rocío Jurado, a continuació.

Imatge d'arxiu de Rocío Jurado, Rocío Carrasco i Fidel Albiac al casament de Sol Bohorquez i Borja Domeq
Rocío Jurado va agrair l'arribada de Fidel i va condemnar els maltractaments d'Antonio David | Europa Press

Va ser llavors quan l'entrevistadora va voler saber si, després de la separació, continuava perseguint la seva filla. "Està sent una persecució… Ara vol prendre-li els fills, cosa que és una barbaritat".

Després d'aquestes declaracions, Antonio David Flores no s'ho va pensar dues vegades a l'hora de portar Rocío Jurado davant de la justícia. Per això, el 20 d'octubre del 2000, el youtuber va presentar una demanda davant del Jutjat de Primera Instància d'Alcobendas.

L'exmarit de Carrasco ha assegurat que aquestes declaracions de 'la más grande' tacaven el seu dret "a l'honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge".

En aquell moment, el seu advocat va al·legar que Rocío Jurado havia aprofitat "la seva notorietat pública" per intentar "desacreditar" el client.

A més, han assegurat que l'artista volia perjudicar el client en el "procediment judicial de separació matrimonial", pel qual estava lluitant per la guarda i custòdia dels seus fills.

Per la seva banda, Rocío Jurado sempre va mantenir que desconeixia que aquests comentaris estaven sent gravats pel programa de televisió esmentat.

Primer pla d'Antonio David Flores amb rostre enfadat
Antonio David Flores va perdre la batalla legal contra Rocío Jurado | GTRES

Però, segons sembla, aquestes explicacions no van acabar de convèncer Antonio David Flores.

Per això, no va dubtar a interposar una demanda contra ella, on li sol·licitava l'abundant quantitat de 1.000 milions de pessetes. Uns 6.000.000 d'euros.

Finalment, i després d'una llarga i dolorosa batalla legal, la justícia va pronunciar-se a favor de Rocío Jurado. El setembre del 2002, el jutge encarregat del cas va condemnar Antonio David a pagar les despeses del judici. Deute que, segons sembla, encara no ha saldat i que, tal com es va saber el 2021, puja a gairebé 176.000 euros.