Muntatge de fotos de primer pla d'Antonio David Flores i la seva exparella, Rocío Carrasco, amb diners de fons
GENT

Antonio David Flores exigeix que investiguin l'última hora de Rocío Carrasco

Antonio David Flores aprofita el seu canal de YouTube per parlar sobre un tema polèmic relacionat amb l'últim contracte de la seva exdona

Durant el seu últim directe de YouTube, Antonio David Flores no va tenir objeccions a l'hora d'exigir públicament que s'investigui l'últim contracte laboral de Rocío Carrasco. Segons va assegurar a través del seu canal, està convençut que l'últim moviment empresarial dut a terme per La Fábrica de la Tele hi té molt a veure.

Tal com ha transcendit els últims dies, l'empresària s'ha convertit en concursant de la nova edició del reality de La 1, Bake Off: famosos al horno. Informació que l'exguàrdia civil no va dubtar a utilitzar per esclatar durament contra ella.

Muntatge de Rocío Carrasco amb el logo de Celebrity Bake Off a La 1
Rocío Carrasco ha estat confirmada per a la nova edició de 'Bake Off: famosos al horno' | e-noticies.cat

“Com és possible que una televisió pública sigui capaç de contractar una persona que està condemnada per no pagar la pensió del seu fill?”, es va preguntar Antonio David Flores.

A més, el youtuber també va voler fer una comparació sobre el diferent tracte que han rebut ell i Rocío Carrasco per part dels alts càrrecs de la televisió.

“A mi em denuncien i fins que això no arriba a les mans de la justícia, s'investiga i hi ha un resultat, no tornen a contractar-te. A la televisió privada poden fer el que els doni la gana. Però que en una televisió pública siguin capaços de contractar una mare que està condemnada per no passar-li 200 maleïts euros al seu fill…”.

Imatge d'Antonio David Flores amb cara seriosa parlant sobre Edmundo Arrocet al seu canal de YouTube
Antonio David Flores exigeix públicament explicacions | YouTube, Antonio David Flores

Després d'aquest dur retret cap a la cadena pública, Antonio David Flores va voler centrar-se en la sortida de La Fábrica de la Tele de Mediaset España. I per fer-ho, va fer referència a uns dels titulars que van sortir el mes d'abril.

"El soci de Telecinco admet la injecció de 600 000 € i l'Auditoria de RTVE demana explicació". Moment que va aprofitar per exigir que s'investigui la relació que hi pot haver entre el salt d'aquesta productora a TVE i el nou contracte de la seva exdona.

Antonio David Flores exigeix que investiguin l'última hora de Rocío Carrasco: “TVE no és una entitat privada”

Antonio David Flores està convençut que La Fábrica de la Tele està duent a terme una operació per traslladar-se de Telecinco a TVE. Motiu pel qual, segons ell, Rocío Carrasco hauria aconseguit el seu últim contracte a la cadena pública.

En un intent per desmentir aquesta informació, la productora va emetre un comunicat. Hi van assegurar que no estan darrere de cap programa de RTVE i que mai han presentat “cap projecte”.

Tot i això, i malgrat aquestes explicacions, Antonio David Flores no va tenir objeccions a exigir que s'investigui aquesta situació. “Quan es demanen responsabilitats, es demana que s'hi investigui. Com que Televisión Española no és una entitat privada com Mediaset, les seves auditories es fan de manera pública”.

Adrián Madrid i Óscar Cornejo posant al carrer
Antonio David Flores demana que s'investiguin els darrers passos de 'La Fábrica de la Tele' | Redes sociales

Amb aquesta petició pública, l'exguàrdia civil vol que s'aclareixi en què s'estan gastant els diners públics i quin és el sou que cobrarà la seva exdona. A més de qüestionar la validesa legal que existiria després d'aquesta operació.

“Esteu veient els tentacles que té La Fábrica de la Tele?”, va sentenciar amb duresa Antonio David Flores, abans de compartir la seva predicció sobre els passos d'aquesta empresa.

“Com que es traspassa Sálvame a una altra banda, han començat a dir: «pot ser en una autonòmica, pot ser a Antena 3». Doncs no, ja esteu veient on van, La Fábrica de la Tele fa mesos que prepara el seu traspàs a TVE. Això si la comissió parlamentària ho permet”, va assegurar l'exguàrdia civil.