Muntatge amb Bertín Osborne amb una imatge de Fabiola Martínez
GENT

Bertín Osborne i el paper de Fabiola Martínez a l'hora de reconèixer el seu fill

Bertín Osborne agraeix el suport que li ha donat Fabiola Martínez a l'hora de reconèixer el seu fill

Bertín Osborne per fi s'ha pronunciat després d'haver reconegut el seu fill amb Gabriela Guillén. A més, ha destacat el paper que ha jugat la seva exdona, Fabiola Martínez, en tot el procés.

Segons sembla, ella ha estat un suport fonamental per a ell aquests últims mesos, i així ho ha destacat Osborne. Un cop més, l'artista ha demostrat que només té bones paraules cap a la model, que fins i tot l'animava a fer un pas endavant per reconèixer el nadó.

Captura de Bertín Osborne parlant amb els mitjans a 'TardeAR'

Tant Fabiola Martínez, com les de filles de Bertín Osborne, haurien deixat molt clar que reben amb els braços oberts aquest nou membre de la seva família.

"Les meves filles són per robar-les. Pare, estem amb tu, cosa que tu decideixis està fenomenal", ha confirmat Osborne respecte a l'opinió que tenen Alejandra, Eugenia i Claudia.

Sorprenentment, aquesta vegada l'artista sí que s'ha esplaiat sobre el tema, del qual insisteix que no vol que es converteixi en un circ mediàtic.

"Hi ha un menor pel mig, de manera que no farem un circ. El que he fet era el que creia la meva responsabilitat i no donarem més detalls", ha començat dient.

Bertín Osborne agraeix el suport de Fabiola Martínez

Una postura molt contrària a l'impertorbable silenci i serietat que l'acompanyen constantment des de fa mesos.

Després d'emetre un comunicat en què parla sobre el paper que jugarà com a pare, ara Bertín Osborne ha donat la cara també davant de les càmeres. Declaracions que, per descomptat, han generat un gran enrenou.

De la mateixa manera, Bertín ha confessat que si ell i Gabriela Guillén han aconseguit arribar a un acord ha estat gràcies a la intervenció d'un amic de tots dos.

Fabiola Martínez i Bertín Osborne feliços a la gala solidària de la seva associació

Concretament, José Luis López 'El Turronero', segons confirmava ell mateix aquesta tarda a Ni que fuéramos.

Tot i que ell no ha estat l'únic, ja que Bertín Osborne ha destacat la figura de Fabiola Martínez. A ella li agraeix tot l'afecte i el suport que li ha donat.

"La persona que més m'ha emocionat amb el que m'ha dit ha estat Fabiola. És una xavala per robar-la", ha expressat sobre la seva exdona.

Tot i que tots dos semblaven haver-se distanciat enmig de tot l'escàndol, queda clar que Fabiola mai no ha deixat d'allargar-li la mà i aconsellar-lo.

És més, ella hauria estat de molta ajuda perquè finalment Bertín hagi decidit fer el pas de reconèixer el seu fill.

➡️ Gent

Més notícies: