Fotomuntatge de Ramon Pellicer i Julia Otero amb una imatge de l'actual parella sentimental de la periodista, Josep Martínez
GENT

La decisió que va prendre Julia Otero després de divorciar-se de Ramon Pellicer

Julia Otero va prendre una important decisió després de divorciar-se de Ramon Pellicer, famós presentador de TV3

Julia Otero i Josep Martínez, des dels inicis, mantenen una discreta relació sentimental. Tots dos són pares de Candela, la seva única filla, la qual segueix els passos del seu pare en el sector de la medicina. D'aquesta manera, Josep Martínez sempre s'ha mantingut en un segon pla.

Tot i això, la vida sentimental de Julia Otero consta d'un altre gran amor. Estem parlant de Ramon Pellicer, famosíssim periodista català i rostre històric de la televisió pública de Catalunya. Va ser quan va ingressar a la COPE, el 1986, quan Julia Otero va conèixer el presentador.

D'aquesta manera, tots dos van començar a sortir i es van donar el "sí, vull" el 20 de desembre del 1987. No van tenir fills i, finalment, la relació no va arribar a bon port. Va ser l'any 1993 quan Julia Otero i Ramon Pellicer van decidir divorciar-se i agafar camins per separat.

Julia Otero va prendre una important decisió després del seu divorci

Després de divorciar-se, Julia Otero es va enamorar de Josep Martínez, cap actual d'Urgències Domiciliàries a l'Hospital de Barcelona. També és membre del Consell d'Administració de la companyia d'assegurances Assistència Sanitària, segons indica el seu perfil de Linkedin.

A més, tal com va anunciar Vanitatis, Julia Otero va prendre una decisió després de divorciar-se de Ramon Pellicer. I és que la periodista i Josep Martínez, la seva parella actual i pare de la seva filla Candela, no han passat mai per l'altar. D'aquesta manera, no s'han casat mai.

Imatge de Josep Martínez amb Julia Otero

Julia Otero, molt discreta amb la seva parella i la seva filla

Tot i la fama de Julia Otero, la presentadora sempre ha intentat mantenir la seva vida familiar en la més absoluta intimitat. Han estat molt poques vegades que la gallego-catalana i la seva parella han posat junts, igual que amb la seva filla Candela.

No obstant això, a les seves xarxes socials, Julia Otero sí que comparteix diverses fotografies dels seus éssers estimats. Unes instantànies que posen sobre la taula l'immens orgull que sent per la seva filla. De fet, l'última foto del seu perfil d'Instagram és al costat de la seva petita.

La imatge pertany al 65è aniversari de Julia Otero. Segons sembla, la seva filla Candela va voler regalar-li un espectacular ram de flors en un dia tan especial. I és que tal com es va publicar fa unes setmanes, la presentadora deixarà les tardes d'Onda Cero després de 17 anys en actiu.

➡️ Gent

Més notícies: