Primer pla de Belén Rodríguez seriós al plató de 'Fiesta' el dia 9 de juliol de 2023
GENT

Belén Rodríguez atura 'Fiesta' molt emocionada i anuncia la seva notícia més difícil

Belén Rodríguez confessa, molt emocionada, un nou revés a la seva vida

Belén Rodríguez ha deixat tothom sense paraules en anunciar una delicada informació sobre la seva vida privada. I és que, malgrat que ella no ha parlat mai de la seva intimitat públicament, acaba de confirmar la pitjor de les notícies.

El mes de maig passat, la col·laboradora va assegurar a Fiesta que, després de "vint-i-tants anys" sense parella, per fi havia trobat l'amor.

Primer pla de Belén Rodríguez
Belén Rodríguez va anunciar fa uns mesos que estava enamorada | España Diario

"Va ser fa poc. Estic en un moment bo de la meva vida, enamorada. És una cosa recent, de fa pocs mesos", va confirmar Belén Rodríguez, abans d'assegurar que el seu xicot és "una persona anònima".

Però, qui li diria que mesos després la seva vida donaria un gir de 180 graus. I és que, segons un dels seus companys de feina, l'amor entre ells ha pogut arribar al final.

Durant la darrera emissió del format presentat per Emma García, Aurelio Manzano ha fet saltar totes les alarmes sobre la possible ruptura entre Belén Rodríguez i la seva parella. Això ha provocat que la pròpia col·laboradora s'hagi hagut de pronunciar sobre això.

Belén Rodríguez confirma les sospites

A Belén Rodríguez no li ha quedat cap altra opció que confessar, davant de tota l'audiència de Telecinco, que la seva última relació amorosa lamentablement ha arribat al final.

Després que tots els col·laboradors debatessin sobre el casament de Tamara Falcó i Íñigo Onievo, Aurelio Manzano ha deixat sense paraules tots els espectadors amb una inesperada i delicada revelació.

"En aquest bloc d'amor hi ha una notícia que vull donar. Gràcies a Déu, tinc la protagonista perquè digui o apunti el que vulgui", ha assegurat el comunicador, mentre mirava Belén Rodríguez.

Aurelio Manzano anuncia la ruptura entre Belén Ro y su nuvi
Aurelio Manzano anuncia una exclusiva en ple directe | Telecinco

Segons el televisiu, ha arribat a les orelles que, "aproximadament fa dues setmanes, Belén Rodríguez ha trencat amb el seu xicot". Exclusiva que la comentarista de realities ha confirmat, visiblement emocionada.

"Doncs sí, és veritat. És l'únic que puc dir", ha confessat la tertuliana, abans d'apuntar que el període de temps no és correcte. "No, no fa tant".

Després de conèixer aquesta delicada exclusiva, Emma García s'ha volgut interessar per l'estat anímic de la seva companya. Però, tal com s'esperava, la col·laboradora de televisió no està passant pels millors dies.

"No m'agrada mostrar mai les meves debilitats, i encara menys en públic. No m'agrada que la gent em tingui pena, però ho estic passant malament", ha respost Belén Rodríguez, amb un nus a la gola.

En aquest moment, Aurelio Manzano ha confessat que la setmana passada, quan va coincidir amb ella al plató, ja se li van encendre les alarmes. I és que, segons el comunicador, la va notar una mica "estranya, però no sabia el perquè".

Una cosa que la mateixa Belén Rodríguez ha confirmat davant de tota l'audiència del programa: "Dissabte passat estava molt pitjor que aquest".

Belén Rodríguez amb rostre emocionat comptant la ruptura amb el seu nuvi
Belén Rodríguez confirma la seva ruptura sentimental | Telecinco

Després de conèixer alguns detalls d'aquesta exclusiva, el seu company Saúl Ortiz ha volgut saber si només es tracta d'un sotrac a la relació o és una ruptura definitiva. Visiblement nerviosa, la protagonista ha confirmat que és una separació definitiva.

Tot i això, i malgrat saber que Belén Esteban no ha parlat mai de la seva vida privada a la televisió, Aurelio Manzano ha volgut donar més detalls d'aquesta ruptura. Cosa que no li ha sentat gaire bé a la seva companya.

Per això, i malgrat la seva generositat, Belén Rodríguez ha volgut parar els peus a Manzano i ha assegurat que vol seguir respectant l'anonimat de la seva ja exparella.

"Les històries són de dues. Quan no t'entens amb una persona, la decisió es pren entre tots dos", ha sentenciat la periodista, mentre intentava que Aurelio Manzano no parlés més del compte.