Captura de 'Supervivientes' amb Jonan Wiergo en primer pla el 29 de juny de 2023
GENT

Jonan Wiergo revela el que ningú s'imaginava de l'últim viatge d'Adara Molinero

Jonan Wiergo se n'ha atipat i ha confessat la pura veritat sobre la jove

Qui hagi vist Supervivientes 2023 entendrà a la perfecció que Jonan Wiergo i Adara Molinero són l'un per a l'altre; és clar que en el sentit de l'amistat.

Durant tots els mesos que van estar reclosos a Hondures, els concursants van fer molt bona amistat i, des de llavors, no s'han pogut separar.

De fet, una bona prova va ser el que es va produir fa uns dies. I és que Jonan Wiergo i Molinero van decidir passar unes mini vacances junts amb la companyia de les seves respectives parelles, Christian Tomás i Bosco Martínez-Bordiú, poc temps després de la fi del reality.

Una escapadeta romàntica que ha donat peu a molts comentaris per diferents motius, en concret, per un d'especial. Un que ha provocat que Jonan Wiergo hagi acabat pronunciant-se i desvetllant el que ningú s'imaginava del viatge que ha fet amb la seva estimada amiga.

Adara Molinero i Jonan Wiergo fonent-se en una abraçada a 'Supervivientes 2023'
Jonan Wiergo ha defensat com mai la seva amiga | Mediaset

Jonan Wiergo dona la cara per la seva amiga en rebre aquesta una seriosa acusació

Ni el mateix Jonan Wiergo s'esperava rebre un comentari tan negatiu com el que va rebre fa uns dies amb motiu del viatge que va fer amb el seu xicot, el Bosco i la seva gran amigua Adara Molinero.

I és que el mateix valencià ho va explicar tot a través d'una història d'Instagram per tal de denunciar aquesta situació. El cas és que tot va començar a l'instant en què el jove va publicar unes fotos de la seva escapadeta amb els seus amics.

Tal com va mostrar a tots els seus fans, Jonan Wiergo, en aquesta publicació va rebre un missatge que el va fer treure de polleguera perquè afectava directament la seva amiga Adara.

Storie de Jonan Wiergo en Instagram defensant la seva amiga Adara Molinero d'un usuari que l'acusa de ser mala mare
Jonan Wiergo va denunciar aquesta situació a través del seu compte d'Instagram | Instagram, @jonanwiergo

“La supermare, gairebé 4 mesos sense veure el seu nen, i arriba i el primer que fa és pirar-se amb el seu nou xicot- reality en comptes d'estar al màxim amb el seu fill”, deia així el missatge en qüestió.

Una acusació de la qual Jonan Wiergo no es va poder quedar callat, ja que no va dubtar a treure les ungles per la seva amiga. “La supermama estava amb el seu nen de vacances, al màxim. No saps com s'ho ha passat d'increïble, no només el nen, sinó tots”.

“Hauries de deixar de jutjar les mares, però sobretot hauries de deixar de jutjar altres dones que fan amb la seva vida allò que volen”, va ser el que li va respondre a aquesta atacant.

Després d'això, l'influencer va expressar que li “bullia la sang” per haver estat testimoni d'aquesta seriosa acusació a la seva amiga.

Però, de tota aquesta situació tan alarmant, ens en quedem amb una sola cosa: que això clarament demostra que tots aquells que van assegurar que l'amistat entre el jove i Molinero era falsa han resultat estar molt equivocats.

És més, Jonan Wiergo, com a bon amic que és de la madrilenya, va dedicar el seu temps a conèixer el petit Martín i passar temps amb ell en el viatge en què també va ser-hi ell, com s'ha demostrat.