Primer pla d'Immaculada Casal amb rostre somrient

GENT

El gest que delata Inmaculada Casal a la primera Setmana Santa sense Antonio Tejado

Inmaculada Casal ha deixat veure com se sent en la que és la primera Setmana Santa sense Antonio Tejado

Inmaculada Casal i María del Monte van rebre el mes de febrer passat la notícia de la detenció d'Antonio Tejado, nebot de la cantant. Una informació que ha afectat inevitablement la vida de la parella i que les ha tornat a focus mediàtic. Al llarg de les darreres setmanes els mitjans s'han interessat per conèixer quina és la postura de la periodista i de la cantant en aquest assumpte.

El més destacat ha estat la postura d'Inmaculada Casal aquests dies de Setmana Santa. Es tracta de la publicació d'una fotografia a Instagram on apareix molt somrient al costat de la seva parella. La presentadora de Canal Sur i María del Monte van tenir ocasió de visitar la germandat de Jesús Captiu.

Inmaculada Casal va deixar clara la seva actitud amb un gest aquesta Setmana Santa

Una ocasió que la periodista va aprofitar per compartir al seu perfil amb unes fotos i un missatge significatiu. "Gràcies a la Germandat del Captiu de Màlaga per haver-nos permès visitar-la aquest Dilluns Sant. Que Déu ens guiï en el nostre camí i us beneeixi a tots".

Unes paraules amb què posa de manifest el seu desig de seguir endavant de la millor manera possible. Molt somrients, aquesta va ser la primera aparició pública de la parella després del robatori patit a casa seva i la detenció d'Antonio Tejado.

Captura d´Immaculada Casal en un pas de setmana santa
Inmaculada Casal va posar somrient a la seva primera Setmana Santa sense Antonio Tejado | @inmaculadacasal

11 dies després que Antonio Tejado entrés al jutjat per declarar, Inmaculada Casal i María del Monte reapareixien a Màlaga. Tot i els complicats moments familiars que estan vivint, la parella va voler ser present el Dilluns Sant a la germandat del Captiu. Allí van rebre la medalla de la confraria i van dipositar clavells vermells per al Crist i clavells roses per a la Verge.

Amb elles també hi havia altres personalitats que també van ser distingides, com la cantant Diana Navarro o el guitarrista Vicente Amigo. A continuació no van tenir inconvenient a posar per als mitjans de comunicació allà congregats.

Ni Inmaculada Casal ni María del Monte van voler respondre les preguntes dels periodistes sobre la situació d'Antonio Tejado. Molt amables i somrients, totes dues s'han mostrat agraïdes quan la premsa els ha desitjat una Setmana Santa tan tranquil·la com sigui possible.

Muntatge en primer pla de María del Monte al costat d'Inmaculada Casal
Inmaculada Casal i María del Monte han tornat al focus mediàtic després de la detenció d'Antonio Tejado | e-noticies.cat, Telecinco, Canal Sur

María del Monte i Inmaculada Casal se sotmetran els pròxims dies a un examen forense a l'Institut Legal de Medicina. L'objectiu no és cap altre que determinar els danys psicològics i físics que els han quedat després de l'assalt a casa seva. Un fet en què Antonio Tejado, nebot de l'artista, va estar presumptament implicat i pel que està en presó provisional.

Mentre arriba aquest moment, la Setmana Santa andalusa ha suposat per a la parella un moment de respir enmig dels complicats moments familiars pels quals travessen.

Tot i que totes dues estan intentant portar l'assumpte de la manera més discreta possible el fet de ser persones reconegudes fa que no sigui una tasca fàcil.

La periodista va explicar a l'audiència la seva postura davant de la detenció d'Antonio Tejado

Inmaculada Casal aprofitava la feina a l'espai Andalusia de tarda per parlar sobre el tema. "Bona tarda. Una altra setmana difícil, molt difícil, amb totes les notícies que han sorgit l'última setmana en què m'he vist com a part, com a víctima", explicava a l'audiència.

I continuava referint-se al que havia passat sense anomenar el nebot de la seva parella. "M'he convertit en protagonista sense voler-ho. Soc part d'un procés que està als tribunals, però demano respecte per a totes les parts".

Muntatge d'Inmaculada Casal seriosa amb ulleres negres i Antonio Tejado seriós amb una camisa de quadres
Inmaculada Casal es va referir al seu programa al delicat moment familiar que travessa | e-noticies.cat, Canal Sur, Mediaset

Unes declaracions en què va assegurar havia d'"agafar el toro per les banyes" i seguir endavant com està demostrant que està fent.

➡️ Gent

Més notícies: