Primer pla de Julián Contreras amb rostre somrient

GENT

Julián Contreras troba una feina que no té res a veure amb Fran Rivera

Julián Contreras ha trobat una ocupació que no guarda cap relació amb el seu germà Fran Rivera

Julián Contreras va explicar a la televisió fa pocs mesos la delicada situació personal per la qual passa. El fill de Carmina Ordóñez es va veure obligat a deixar la capital pels seus problemes econòmics i ha començat un nou capítol a la seva vida. Malgrat tot, Julián ha trobat una ocupació que no té res a veure amb el seu germà Fran Rivera amb qui fa molt de temps no té cap relació.

El menor dels germans Ordóñez tornava a la primera línia informativa a finals del 2023 després de conèixer-se que s'havia enfrontat a dos desnonaments. Els seus problemes econòmics el van portar a instal·lar-se amb el seu pare a Villar de Cañas, una petita localitat de 400 habitants ubicada a Conca. Julián, que ha rebut darrerament diverses ofertes per treballar a la televisió, sembla que ha pres una decisió sobre el seu futur professional.

Julián Contreras ha rebut una oferta que no té res a veure amb el seu germà Fran

Era la presentadora Emma García qui explicava que la productora de Fiesta havia ofert a Ordóñez un lloc de col·laborador. Una proposta que el germà de Cayetano Rivera ha rebutjat. Aquesta no seria l'única oferta que Julián ha rebut d'un espai de Mediaset.

Des del programa Así es la vida també han trucat a la porta de Julián Contreras. "Aquest programa li va oferir ser col·laborador i ell va dir que no", explicava Sandra Barneda, presentadora de l'espai.

Captura de Julián Contreras a la seva segona visita a De Divendres de Telecinco
El fill de Carmina Ordóñez ha trobat una ocupació que no té res a veure amb el seu germà Fran Rivera | Mediaset

A continuació, Barneda va matisar que el seu representant podria no haver-lo avisat d'aquesta oportunitat professional: “A vegades pot passar. Va ser el representant el que va dir que no a col·laborar a Así es la vida. Bé, al final, podria estar assegut aquí", explicava.

Tot i que en el passat Julián va participar com a tertulià sembla que ara no té intenció de comentar l'actualitat social des d'un plató. Fa dos anys Contreras va explicar que havia tancat la porta de la televisió, moment en què va començar a obrir-se pas a través del seu canal de YouTube.

"Jo ja he desistit de la televisió i he entès que aquí no tindré cap oportunitat, perquè a la tele hi ha uns interessos que evidentment pesen més", aclaria Julián.

El fill de Carmina Ordóñez ha rebutjat ser col·laborador de Telecinco

Contreras argumentava que sempre que li trucaven era per al mateix. "Jo no hi anava perquè no volia passar per això. Em segueixen trucant, però no és per res el que m'agrada", es justificava.

Actualment Julián ha reprès la seva activitat a YouTube, on puja vídeos en què aborda diferents temes que comenta amb els seus seguidors. De moment, sembla que prefereix centrar-se en aquesta activitat que assistir de manera periòdica a un espai de televisió on les preguntes sobre la seva família serien habituals.

Captura de YouTube de Julián Contreras somrient amb ulleres i auriculars a les orelles el 13 de març de 2024
Julián Contreras prefereix continuar pujant contingut al seu canal de YouTube en comptes d'aparèixer a la televisió | YouTube, @juliancontrerasjr

A més, cal tenir en compte que el germà de Francisco Rivera està molt preocupat per la salut del seu pare. Segons explicava recentment el col·laborador Aurelio Manzano, Julián pare pateix una "malaltia que no té cura, no és degenerativa, però és crònica i va a pitjor, cada vegada va a pitjor".

Potser és aquesta una altra de les raons per les quals Julián evita la seva presència a la televisió com a col·laborador. No es vol separar del seu pare en aquests moments en què el necessita més que mai.

➡️ Gent

Més notícies: