Muntatge d'Immaculada Casal amb unes arracades taronges, Antonio Tejado seriós amb un jersei verd i unes manetes amb una creu vermella a sobre

GENT

Què ha fet Inmaculada Casal en saber que Antonio Tejado podria sortir de la presó

La notícia de la possible posada en llibertat d'Antonio Tejado ha fet reaccionar Inmaculada Casal després de conèixer la seva declaració davant del jutge

Una setmana després que Antonio Tejado declarés davant del jutge per la seva suposada implicació en el robatori de la seva tieta, les reaccions han arribat. El sevillà decidia explicar la seva versió voluntàriament i defensar així la seva innocència, mantenint que no té res a veure amb l'assalt.

L'advocat de Tejado ha demanat la llibertat condicional perquè considera que no hi ha proves suficients i això ha generat moviments a la família. La notícia de la possible posada en llibertat ha provocat a Inmaculada Casal un tsunami d'emocions que li han fet prendre una decisió.

El que ha fet Inmaculada Casal: s'ha sentit decebuda

Inmaculada Casal està vivint un autèntic malson. Des que al febrer va ser detinguda la banda que va assaltar el domicili que compartia amb María del Monte, no deixen de passar moments desagradables.

Un d'ells va ser la detenció d'Antonio Tejado, acusat de ser el presumpte "autor intel·lectual" del robatori. El 15 de març passat, el sevillà va declarar davant el jutge defensant la seva innocència i va assegurar no entendre "per què estic a la presó".

Antonio Tejado enfadat amb els braços plegats en un plató de Telecinco
Antonio Tejado podria sortir en llibertat condicional | Mediaset

Precisament la seva estada a la presó és el que l'advocat de Tejado, Fernando Velo, vol evitar tant sí com no. Després de la seva declaració, Velo demanarà la posada en llibertat sota fiança perquè considera que no hi ha proves que l'incriminin a l'assalt. "Considerem que no hi ha prou motius per mantenir la presó provisional", comentava el lletrat de Tejado.

Una notícia que no ha trigat a fer reaccionar la família del sevillà. El que ha fet Inmaculada Casal després de saber que Antonio podria sortir de la presó ha estat sentir-se decebuda. Així ho confirmaven a TardeAR després de parlar amb una persona propera a Inmaculada i a María del Monte, que han trencat el seu silenci.

Muntatge d'Inmaculada Casal seriosa amb ulleres negres i Antonio Tejado seriós amb una camisa de quadres
Inmaculada Casal està decebuda amb Antonio Tejado | e-noticies.cat, Canal Sur, Mediaset

"No els ha semblat gens bé aquesta notícia de la possible posada en llibertat d'Antonio", explicaven al programa vespertí. I és que la declaració d'Antonio va deixar Casal i la cantant profundament consternades.

Durant la seva compareixença davant el jutge, l'excol·laborador de televisió va esclatar directament contra la seva tieta. Ha afirmat que "sempre li ha agradat presumir d'allò que tenia i ensenyar les coses, canviava contínuament de rellotge". Una acusació amb què va assenyalar directament la cantant, desviant així l'atenció sobre la seva persona.

Inmaculada Casal trenca tota relació amb Antonio Tejado

Després de la declaració d'Antonio, Inmaculada Casal prenia la ferma determinació de donar per acabada tota relació amb ell. Tant ella com la cantant sempre van defensar la seva innocència, però veure'l assenyalar la seva tieta era una cosa que no s'esperaven.

Motiu més que suficient per sentir-se decebudes amb ell i dubtar de la seva declaració, que, a més, va estar plena d'algunes contradiccions. Tanmateix, el seu advocat insisteix a demanar la seva llibertat condicional, cosa que podria passar els pròxims dies.

María del Monte i Inmaculada Casal amb ulleres de sol agafades del braç a l'entrada dels jutjats
Inmaculada Casal i María del Monte han trencat la relació amb Antonio Tejado | Europa Press

Dijous passat, 21 de març, tota l'atenció estava posada en Inmaculada i la cantant, que no s'esperaven aquest gir en els esdeveniments. Totes dues trencaven el seu silenci després de la declaració de Tejado, mostrant el seu descontentament per això que va passar al jutjat.

La relació entre tieta i nebot ha passat per alts i baixos, però actualment tant Casal com María la donen per acabada definitivament. Així ho confirmava el redactor de TardeAR, Antonio Lleida, després de parlar amb un familiar proper al matrimoni.

Tota la família està consternada pels fets, però especialment la folklòrica. De fet, afirmen que el seu estat d'ànim és preocupant, cosa que manté en alerta Inmaculada. La investigació segueix el seu curs i la possible posada en llibertat de Tejado no ajuda a millorar la situació.

➡️ Gent

Més notícies: