Muntatge amb Pippa Middleton somrient amb unes arracades verdes i Telma Ortiz somrient amb unes arracades de cèrcol

GENT

La germana de Kate Middleton va seguir els passos de Telma Ortiz i ha canviat de vida

Tant Pippa Middleton com Telma Ortiz han experimentat un gran canvi a les seves vides després de pertànyer a dues de les cases reials d'Europa

Pippa Middleton va seguir fa anys el mateix camí que un dia va agafar Telma Ortiz. Totes dues han deixat de ser anònimes després del matrimoni de les seves germanes respectives amb Felip VI i el príncep Guillem per convertir-se en dues de les protagonistes de l'actualitat social.

Durant l'enllaç dels prínceps de Gal·les, Pippa va aconseguir convertir-se al centre de totes les mirades. Aquell dia, i involuntàriament, va acaparar l'atenció de tots els mitjans gràcies a la seva elegància i gust a l'hora de vestir.

Kate Middleton seriosa amb una brusa verda, Meghan Markle parlant amb una camisa blanca i Pippa Middleton rient amb una brusa de flors
Després del casament de Kate Middleton, Pippa s'ha convertit en una de les protagonistes de la premsa britànica | Europa Press

Des de llavors, Pippa Middleton ha vist com la seva vida ha canviat de manera radical. Tant és així que, avui dia, s'ha convertit en un dels personatges més rellevants de la crònica social britànica.

Situació molt similar a la que ha experimentat la germana de Letícia. Per la seva banda, Telma Ortiz també ha protagonitzat diverses portades de les revistes més reconegudes del nostre país. Cosa que al principi no va fer sentir gens bé a l'actual reina d'Espanya.

Telma Ortiz parlant amb la premsa als carrers de Madrid
Telma ha sabut adaptar-se a la perfecció a la nova vida | Europa Press

Tot i això, i a jutjar pels seus respectius estils de vida, aquesta gran repercussió mediàtica no sembla ser un problema per a Pippa i per a Telma Ortiz. Tant és així que David Rocasolano va parlar de la popularitat de la seva cosina al seu llibre Adios, princesa:

"Telma va ser l'única que es va sentir satisfeta amb el seu nou paper de germana principesca perquè li encanta la faràndula, la frivolitat i el món pijo".

Per part seva, Pilar Eyre va assegurar la sobtada fama que va adquirir la seva família després de sortir a la llum el compromís de Felip i Letícia va ser molt ben rebuda per Telma. "Va ser el membre de la família Ortiz que més va gaudir".

Pippa Middleton va seguir els passos de Telma Ortiz: totes dues han canviat de vida

No hi ha cap dubte que pertànyer a dues de les cases reials més importants d'Europa ha suposat un abans i un després a les vides de Telma Ortiz i de la germana de Kate Middleton.

Tot i això, tal com ha apuntat Vanitatis, existiria una gran diferència entre elles. Mentre que dia rere dia, Pippa Middleton és una de les principals protagonistes de la crònica social britànica, l'exdona de Jaime del Burgo prefereix tenir un perfil més baix.

Muntatge amb Telma Ortiz somrient amb ulleres de sol i Pippa Middleton somrient amb un vestit de gira-sols
Les vides de Pippa i Telma han canviat radicalment | e-noticies.cat, GTRES

Tant és així que Telma no s'ho va pensar dues vegades a l'hora d'acudir davant dels tribunals per buscar ajuda. El maig del 2008, la germana de Letícia va interposar una demanda a més de 50 mitjans espanyols "per evitar que la seva imatge i la de la seva parella sortissin a la premsa".

"Telma Ortiz i Enrique Llop no són personatges públics. No són ni volen ser famosos. Pateixen un permanent assetjament les 24 hores del dia i corren perill físic real", va assegurar el seu advocat.

Però la jugada no va sortir com ella esperava i, finalment, va ser condemnada a pagar uns 18 000 euros en concepte de costes judicials. Una decisió que dista molt de la realitat, i prova d'això, és l'estil de vida actual que porta la cunyada de Felip VI.

Fa uns dies, Telma va tenir l'oportunitat d'anar a un sopar informal que es va celebrar a Madrid en honor a Hillary Clinton. Cita que, com calia esperar, va ser immortalitzada amb els mitjans de comunicació espanyols.